Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

L'ADRIA STORY HALL OF FAME: Najveći red carpet događaj u Hrvatskoj i regiji održava se 10. godinu za redom!

Autor Story.hr

Na najglamuroznijem celebrity događaju ove godine obilježava se deseta obljetnica dodjele nagrada 'Story Hall of Fame'.

 Story_HOF_2023_1080x608(2).png Izvor: Story

L'ADRIA STORY HALL OF FAME održava se 6. lipnja i ove je godine u znaku broja 10 – moćnog broja - simbola svemira, novog početka i nove dimenzije u koju će magazin Story ući magično i glamurozno, te proslaviti 21. rođendan!

Na najiščekivanijem društvenom događaju u Hrvatskoj i regiji redakcija magazina Story ugostit će nekoliko stotina zvijezda na najdužem crvenom tepihu.

Glavni partner Hall of Famea je kozmetički brend L'ADRIA inspiriran dubinom Jadranskoga mora koji će, u suradnji sa Storyjem, gostima omogućiti da 'urone' u novu dimenziju događaja za koji se u Hrvatskoj i regiji traži pozivnica više.

Tijekom proteklih godina Story je, uz podršku partnera, nagradio brojne medijske, umjetničke i estradne zvijezde s domaćeg i regionalnog neba, a svi oni redom doživljavaju ovu prestižnu nagradu kao izraz podrške magazina i publike, kao pljesak za sva njihova postignuća i rad kojim ostavljaju trag... U tom duhu Story nastavlja i ove godine, uz poziv čitateljima portala Story.hr da se uključe i daju svoj glas omiljenim zvijezdama.

Tradicionalno, Story će i ove godine dodijeliti i najveću nagradu – onu za životno djelo.

 Story_HOF_2023_1200x900(2).png Izvor: Story

U novom izdanju L'ADRIA STORY HALL OF FAME donosi novu dimenziju zabave. Večer je to za koju dizajneri osmišljavaju najljepše kreacije jer regionalne i domaće zvijezde koje će prošetati crvenim tepihom zasjat će u najboljem izdanju...

Story Hall of Fame podržavaju generalni partner - L'Adria, zlatni partner - Jana, te Opel, Braun i PPD Global (Keep Walking).

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite kako teku pripreme za L'ADRIA STORY HALL OF FAME koji se održava 10. godinu za redom...

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image