Obitelj Šuput- Tatarinov trenutno se zabavlja na Ibizi, a Maja i ovaj put rado dijeli fotografije i snimke njihovih doživljaja sa svojim brojnim obožavateljima na društvenim mrežama.

Naravno, i ovaj put glavna je zvijezda najmlađi i najslađi član obitelji, maleni Bloom, koji se, koliko smo do sad imali prilike vidjeti, odlično zabavlja, a Maja je otkrila da se čak i zaljubio te je pokazala kako se druži sa svojim malom simpatijom.

Bloom Tatarinov na Ibizi
Instagram 

No, ovaj put posebne su dane obilježavali njegovi mama i tata. Kako nam je Nenad već ranije otkrio u svom prvom velikom intervjuu koji je odlučio dati upravo Storyjuna Ibizi su slavili godišnjicu braka i njegov okrugli, 40. rođendan.

'U pravilu rijetko pripremam fešte za rođendan. Najčešće ga obilježim u krugu obitelji, i to na nekom putovanju. I tada smo fokusirani na hranu, lijepe destinacije i hotel’, rekao nam je Nenad.

Ovaj put su ipak odlučili proslaviti malo drugačije.

Slavimo ga na Ibizi. Jako je teško pozvati sto ljudi, ali je fora spojiti one koji su te pratili u nekim razdobljima života. Dragi prijatelji dolaze sa svih strana. Mislim da će biti zanimljivo. Počinjemo večerom u Zumi, to je predivan restoran’, ispričao nam je.

Nenad Tatarinov slavi rođendan na Ibizi
Instagram 

Maja je suprugu rođendan čestitala i javno objavivši fotografije na kojima zajedno poziraju u izlasku, a uz njih mu je napisala i slatku čestitku. 

Sretan rođendan, ljubavi moja. Samo da zauvijek ostaneš baš ovakakv kakav i jesi. Volimo te najviše Bloomi i ja’, poručila je.

Nenad Tatarinov slavi rođendan na Ibizi
Instagram 

Pokazala je i kako se slavilo. Objavila je nekoliko snimki na kojima vidimo kako se njih dvoje s prijateljima zabavljaju u klubu.

Nenad Tatarinov slavi rođendan na Ibizi
Instagram 

Nenad je dobio i rođendansku tortu s prskalicom i natpisom: ‘Sretan rođendan, Nenade.'

Nenad Tatarinov slavi rođendan na Ibizi
Instagram 

Maja je pak zaplesala, a pozornost je privukla u senzualnoj haljini koja je otkrivala puno kože, budući da je imala gola leđa i visoki prorez.

Nenad Tatarinov slavi rođendan na Ibizi
Instagram 

Više fotografija Maje, Nenada i Blooma na Ibizi pogledajte u galeriji:

Instagram Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom Tatarinov na Ibizi