Glumac Brendan O'Brien, najpoznatiji po tome što je posudio glas Crashu Bandicootu, glavnom junaku popularne video igre, preminuo je u dobi od 60 godina. Zanimljivo je da je Brendan umro još krajem ožujka, međutimvijest o njegovoj smrti proširila se tek u ponedjeljak nakon objave osmrtnice na internetu. Detalji o uzroku smrti nisu objavljeni.

'Dijelimo našu iskrenu sućut obitelji Brendana O'Briena zbog njegove smrti. Bio je nevjerojatan talent koji je oživio Crasha Bandicoota i druge Crash likove. Zauvijek će živjeti u srcima obožavatelja Crasha', napisali su na službenom Twitter profilu videoigre.

Obožavatelje kultne igrice teško je pogodilaO'Brienova smrt, a mnogi od njih su podijelili svoju sućut na Twitteru. Jedan obožavatelj i programer videoigara napisao je:

'Upravo sam čuo za smrt Brendana O'Briena, izvornog glumca Crasha Bandicoota. To je veliki šok, godinama sam bio Brendanov obožavatelj, a nedavno smo čak i razgovarali o ulozi u Antonblastu. Apsolutno sam slomljen. Počivaj u miru dragi' napisao je.

Brendan je povremeno glumio i ostale likove u popularnom serijalu među kojima su N. Gin, Dr. Neo Cortex, Dr. Nitrus Brio i Tiny Tiger. Iako je po ulozi u kultnoj videoigri najpoznatiji, glumio je i u filmu Grindhouse i seriji Riverdale.