Čini se da je otvorena sezona dolazaka stranih zvijezda na naš dio Jadrana, a otvorio ju je škotski glumac James McAvoy.
Njega smo ulovili kako s društvom uživa u jednom od rovinjskih restorana, a naš fotograf zabilježio je i njegov prepoznatljivi osmijeh.

James McAvoy
Mario Lesić 

S obzirom na to da je riječ o glumcu koji svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, pa se tako u tajnosti i oženio, nije nikakvo čudo na Instagramu 43-godišnjeg zvijezde 'X-Mena' nema ni traga putovanju u Hrvatsku.

James McAvoy
Mario Lesić 

McAvoyevo posljednje javno pojavljivanje bilo je prije 12 dana u sjevernom Londonu, a zanimljivo je da je nosio istu kapu koju je danas imao u Rovinju.

James McAvoy
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Prije toga vidjeli smo ga na ovogodišnjoj Met Gali, na koju je došao sa suprugom Lisom Liberati. Dok je on izgledao odlično u crnom odijelu s crnom kravatom, ona je odjenula zagasito crvenu kožnu haljinu.

James McAvoy
Angela WEISS / AFP / Profimedia 

Njih su se dvoje vjenčali 2019. godine, a kako je ispričao bliski prijatelj, vjenčali su se u Philadelphiji iz koje se Lisa vratila s velikim prstenom na ruci. Vezu su započeli na setu snimanja filma 'Split'. Zbog toga što su se upoznali tijekom glumčeva razvoda, svoju vezu su obznanili dva mjeseca kasnije. Naime u to je vrijeme on stavljao točku na 11-godišnji brak s glumicom Anne-Marie Duff.

Novi par tada je objavio na Instagramu fotografije sa zabave na kojoj su zajedno bili.

James je svojedobno otkrio da je u jednom periodu života ozbiljno razmišljao o svećeničkom pozivu.

'Ozbiljno sam razmišljao da postanem svećenik, ali moji motivi nisu bili ispravni', rekao je.

Priznao je i da je s bivšom suprugom u dobrim odnosima. 'Samo zato što više nismo zajedno ne znači da se međusobno ne poštujemo. Sve je dobro', dodao je.