Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ONA JE OD STROGOG CIBOCIJA USPJELA DOBITI ŠTO MNOGI NISU: Objavio fotku s posebnom damom koja ga je odmah osvojila

Marko Ciboci pozirao je sa ženom koju jako cijeni.

 Privatni život Marka Cibocija Izvor: Instagram (@markociboci)

Došao je kraj još jednoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama', a pobjedu su ovaj put odnijeliMarco Cuccurin i Paula Tonković.

Članovi žirija i ove su godine bili Franka Batelić, Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec i Marko Ciboci, a upravo Markove ocjene svake su nedjelje stvarale posebnu dozu nervoze kako natjecateljima tako i gledateljima.

S najstrožim članom žirija uspjeli smo porazgovarati nakon finalne emisije, a on nam je otkrio da ga kraj pomalo rastužuje.

 Marko Ciboci nakon finala showa 'Ples sa zvijezdama' Izvor: Nova TV

'Kao i nakon svake sezone, izuzetno sam tužan jer se adrenalin malo spustio i imamo pobjednika. Svi su oni pobjednici, ovaj je pobjednik izabran od strane publike, kako i treba biti. Mi dajemo svoja mišljenja, ali ovo je jedan prekrasan projekt pun dobre energije i ljubavi, napredovanja.. Zadnja epizoda, svi su već lagano umorni, svi žele pobjedu, ali ove zadnje epizode su najbolje jer su najemotivnije, ali iskreno emotivne', rekao je Marko za Story.hr.

Između ostalog, otkrio nam je da nije imao svoje favorite, a sad je pokazao da ga je osvojila jedna dama koju smo u showu mogli vidjeti u publici odakle je bodrila jednog od natjecatelja.

 Marko Ciboci slikao se s bakom Marca Cuccurina Izvor: Instagram

Radi se o Riti, baki Marca Cuccurina, s kojom je Ciboci objavio fotografiju na kojoj poziraju zagrljeni i uputio joj pohvalu koju od njega, naučili smo kroz sezone, nije lako zaraditi.

‘Najpoznatija nona u RH, veliki respekt’, napisao je uz fotografiju.

Marco Cuccurin nikad nije skrivao da je posebno vezan za svoju baku s kojom je i živio nakon što mu je preminula majka, a ona ga je pratila u svakoj emisiji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image