Ovogodišnji je Filmski festival u Cannesu privukao najveća imena svijeta slavnih koji su na crvenim tepisima prošetali svoje najsjajnije toalete.

A naravno, događaj nije mogao proći bez najpoznatije žene nogometaša, 29-godišnje Georgine Rodriguez, zaručnice Cristiana Ronalda.

Tako je najprije objavila fotografiju ispred aviona u Madridu. 'Na putu', napisala je tada pozirajući u crnom sportskom kompletiću i tenisicama. Zatim je otkrila da je stigla u Francusku u popularni Hotel Martinez gdje je na balonu pokazala svoju dobro poznatu figuru i odlične noge u kratkoj ljubičastoj haljinici pa dodala da se priprema za festival. 

Na crveni je tepih, na posljetku, zakoračila u zlatnoj kreaciji do poda i golih leđa. Nosila je decentan nakit i minimalno šminke, a kosu vezala u visoki rep.

Georgina Rodriguez na Filmskom festivalu u Cannesu
SYLVAIN LEFEVRE / AFP / Profimedia 

Inače, kroz godine se mnogo govorilo i pisalo o njezinom fizičkom izgledu i koliko se on promijenio otkad je s jednim od najuspješnijih nogometaša današnjice. Kažu da je povećala grudi, smanjila nos i povećala usne filerima.

Jednom se prilikom i ona sama dotaknula svog prijašnjeg izgleda, no naravno, nije govorila o operacijama. 'Kao djevojčica bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Nitko pri mom rođenju ne bi rekao da ću biti lijepa. Uvijek su mi to govorili. Kompleksi su beskorisni. Volim sebe takvu kakva jesam s nesavršenostima. Nitko nije savršen, ali smo unikatni', istaknula je.

Kako se Georgina Rodriguez mijenjala od početaka veze s Ronaldom do danas, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Georgina Rodriguez svoj je izgled doradila estetskim i plastičnim korekcijama.