Glumica Anđelka Prpić rodila je djevojčicu, a kako javljaju srpski mediji porod je prošao u najboljem redu.

Glumica je kćeri koju je dobila s partnerom Markom Žugićem prema pisanju srpskog Blica dala ime Čarna, po ulozi u seriji "Žene sa Dedinja" koja ju je i proslavila. Glumica je i ranije isticala da joj je ta uloga promijenila život te da vrijeme dijeli na period prije i poslije nje.

Anđelka već ima sina Jakšu.

Marko je navodno zbog Anđelke ostavio partnericu s kojom je bio u vezi 11 godina. Prekid se dogodio u ožujku prošle godine, a pretpostavlja se da su on i glumica od tada zajedno. Fotografije na njezinom Instagramu pokazuju da su prije bili prijatelji, a čak su zajedno proslavili i njezin rođendan 25. listopada.

Sve je navodno počelo kada je on kupio nekretninu blizu Anđelke. Doduše, oni tada nisu bili u vezi, ali su se odlično poznavali te su se često i družili.

Anđelka i Marko nedavno su u svojoj spavaćoj sobi uredili kutak za bebu. Glumica je do zadnjih tjedana trudnoće bila jako tajanstvena te nije objavljivala fotografije na kojima joj se vidi trudnički trbuščić. Tek je pretkraj trudnoće počela dijeliti objave vezane uz trudnoću.

Anđelka o razvodu i novoj vezi nije puno pričala s medijima.

Više fotografija Anđelke Prpić pogledajte u fotogaleriji:

Instagram, Robert Gašpert Anđelka Prpić je najpoznatija po ulozi u seriji 'Andrija i Anđelka '