Sjećamo je se kao jedne od voditeljica čuvene showbiz emisije 'Red carpet' koju je 2006. godine vodila s Danielom Delalom. Iste te godine, Marta Žegurabila je proglašena kao Miss Ekrana i moglo bi se reći da je bila jedna od IT cura s početka milenija.

Marta Žegura, Daniel Delale
Nova TV/screenshot 

Danas se Marta povukla s javne scene, a poznato je i da već dulje vrijeme radi kao kostimografkinja u Zagrebačkom kazalištu mladih. Nakon toga je u medije dospjela i zbog svoje veze s 24 godine starijim glumcem, Franom Perišinom, koji je svojedobno bio zvijezda serije 'Larin izbor'.

2012. godine par se zaručio, a nedugo nakon toga Marta i Frane su obznanili i da očekuju prinovu. U siječnju 2013. godine dobili su sina, a samo godinu dana nakon njegovog rođenja Frane je otkrio da više nije u vezi s Martom.

Gdje je nestala Marta Žegura
Story 

Stvari su godinama nakon očito krenule nizbrdo jer je Frane 2016. godine na svojem Faceook profilu optužio Martu da mu 11 mjeseci nije dopustila vidjeti sinčića. U statusu je također iznio i neke intimne detalje iz njezina života, nakon čega je ona protiv njega podnijela sudsku prijavu.

Ružna obiteljska priča na kraju je dobila pozitivan epilog jer su se Marta i Frane ipak uspjeli dogovoriti oko skrbništva sina. 'Napokon smijem vidjeti sina! Marta i ja dobili smo poziv Centra za socijalnu skrb da se dogovorimo oko mojih posjeta Andriji. Drago mi je što su nadležne službe napokon reagirale' izjavio je Perišin svojedobno za Tportal.