Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domaći glazbenik prvi put progovorio o izvanbračnoj kćeri

Glazbenik Željko Krušlin Kruška raduje se početku godine, kada će njegov sin, košarkaški reprezentativac filip krušlin, postati otac i obitelj razveseliti dječjim plačem

 Izvor: Story

Najljepši sportski hrvatski par - košarkaš Filip Krušlin i rukometašica Iva Milanović-Litre - prvi će put iskusiti čari roditeljstva. Kako ekskluzivno doznajemo, sin glazbenika željka Krušlina Kruške i lijepa Sinjanka početkom iduće godine trebali bi dobiti prvo dijete, i to sina. Igrač KK Cedevite i košarkaški reprezentativac vezu sa Sinjankom, finalisticom Izbora za Miss sporta 2007., počeo je prije dvanaest godina, a bračne su zavjete izmijenili u srpnju u njezinu rodnom gradu. Obiteljsko gnijezdo uspješan je par ipak svio u Filipovu Zagrebu, gdje su godinama i gradili svoje sportske karijere. Budući da je nebrojeno puta isticao da su mu najveći ponos djeca - 29-godišnji Filip kojega ima iz prijašnjeg braka i 18-godišnja Edita koju je dobio sa sadašnjom suprugom, novinarkom Ivanom Radaljac Krušlin - vijest je itekako razveselila popularnog Krušku kojem nije važno je li unuk ili unuka, samo da je dijete zdravo. 

- Ako je suditi po mom iskustvu, tko zna koji je spol. Meni su dvaput pogrešno rekli: za Filipa su rekli da će biti žensko, a za Editu da će biti muško. Zato pušem i na hladno. Dok ne vidim, ne vjerujem. No potpuno mi je svejedno, samo želim da je zdravo. Nisam od onih koji žele muško po svaku cijenu. Osim toga, ispostavlja se da su kćeri puno brižnije od sinova, ostanu uz roditelje, brinu se o njima. Nije pravilo, ali je češći slučaj - rekao je frontmen skupine Latino koji je u više od četrdeset godina karijere objavio niz hitova. 

 Izvor: Story

Zbog silnih koncerata i nastupa nije s djecom provodio onoliko vremena koliko je želio, ali će zato sve nadoknaditi s unukom. 

- Spletom okolnosti bit će tako jer više nemam mnogo koncerata. Svima je u Hrvatskoj isto, ekonomska situacija reflektira se i na glazbenu scenu. I ne priželjkujem si više toliko nastupa godišnje jer to nema smisla. Dobro živim, daleko sam od siromaha, još dalje od bogataša. Vodim sasvim solidan i normalan, građanski život pa će biti vremena. Sigurno više nego što sam ga imao za djecu - kaže 62-godišnji umjetnik kojem to ipak nije prvo unuče. 

Naime, kao mladić dobio je izvanbračnu kćer Ivanu koja je udana za Marka Viduku, nekadašnjeg kapetana australske nogometne reprezentacije i bivšeg igrača Dinama. 

 Izvor: Story

- Dosta je to komplicirano. Imam kćer Ivanu iz predbračnog odnosa. To se dogodilo kada sam imao 23 godine. Poslije sam išao na utvrđivanje očinstva i dokazano je da sam otac. No neke su stvari među nama ostale nerazjašnjene pa, nažalost, nisam u kontaktu s njom. Mislim da ona ima dvoje ili troje djece, ali kako nismo bliski, ovo mi je zapravo prvo unuče s kojim ću provoditi vrijeme. Ne kažem da je ona kriva za takvu situaciju, nisam ni ja, splet nesretnih okolnosti doveo je do toga da nismo u kontaktu, a to mi je žao - priznao je autor brojnih nezaboravnih pjesama, među kojima je i hit ‘Divno je biti nekome nešto’. 

Uspješan je i njegov najnoviji singl ‘Gdje je meni pamet bila’ za koji je nedavno snimio spot, a publika će ga uživo moći čuti na nekom od nadolazećih nastupa. 

- Još pregovaram o novogodišnjem nastupu,  vidjet ćemo, ali prosinac mi je pun. Idućeg utorak nastupam na Adventu na Strossu, a 15. prosinca u konobi Ankora, odakle sam i krenuo u pustolovinu zvanu glazbena karijera. Tu su i neke privatne fešte, ali i humanitarni nastupi. S Markom Škugorom 6. prosinca nastupam za djecu u Centru za autizam u Novoj Gradiški, a 12. prosinca u Čakovcu za jednu humanitarnu udrugu. Prosinac je mjesec darivanja, ali svejedno bih se odazvao na takve koncerte jer sam slab na djecu. Dobro kaže njemački filozof Erich Fromm: “Nisi bogat koliko imaš, nego koliko si spreman dati”. Lijepo je davati - zaključio je. 

Magazin

Royals