Na Internetu su osvanule fotografije s vjenčanja bivše manekenke Ive Šarić i bivšeg nogometaša Jerka Leke iz 2012godine.

Podsjetimo, bivši Dinamovac i bivša manekenka upoznali su se prije 15 godina, a domaći mediji odmah su ih prozvali zlatnim parom. Nakon četiri godine veze, Iva i Jerko vjenčali su se u crkvi Sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci, a s oko 300 uzvanika slavili su ulazak u ‘bračne vode’.

Iva Šarić i Jerko Leko na svadbi
Story 

Na početku je sve bilo idilično, par se 2012. ostvario i u ulozi roditelja, a na svijet je došao preslatki Carlos. Ljubav je cvjetala, a i obitelj se širila pa je dvije godine nakon stigao još jedan dečkić, tatin nasljednik Leon. 2017. godine krenula su šuškanja o razvodu, a po zagrebačkim kuloarima kružile su priče kako Jerko i Iva pokušavaju spasiti brak. Ipak, vrijeme je pokazalo kako spasa ipak nije bilo.

Iva Šarić i Jerko Leko na svadbi
Story 

Iva je danas sretno zaručena s nogometašom Brunom Petkovićem i moglo bi se reći da njih dvoje žive ljubavnu priču kao iz bajke, no ona je započela na vrlo neobičan način. Upoznali su se krajem 2019. godine, kada je Iva kao novinarka intervjuirala Brunu, a ostalo je povijest.

Za vezu bivše manekenke i nogometaša saznalo se krajem 2020. godine, a u travnju 2021. godine na svijet im je stigao sinčić Adrian.

Iva-Saric-i-Bruno-Petkovic.jpeg
Senja Vild 

Jerko pak svoj privatan život nastoji držati dalje od očiju javnosti. Nakon Ive se više nije ženio, a čak se nije pisalo niti o nekoj novoj ljubavi.

Više fotografija Ive Šarić pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert, John Pavlish Iva Šarić