Sarajevski virtuoz za manje od tri tjedna rasprodao je do posljednjeg mjesta pulsku Arenu, u kojoj nastupa 12. kolovoza, a danas je službeno najavio još jedan veliki i dugo očekivani koncertni spektakl u Hrvatskoj. Stiže ponovno u zagrebačku Arenu u petak 8. prosinca.

IMG_Zeljko Vidinovic_0073.jpg
promo 

Društvene mreže eksplodirale su od uzbuđenja objavom datuma jer nema tko ne zna da i ova njegova turneja nosi srednje ime "rasprodano". Obožavatelji njegove glazbe i širenja zajedništva, ljubavnih emocija i pozitivnih vibracija na ovom zagrebačkom koncertu doživjet će posebnu magiju. Slaže se repertoar, rade nacrti grandiozne pozornice, priprema se produkcija nikad dosad viđena u Zagrebu... U cijelu organizaciju uključen je tim preko 70 profesionalaca iz svih područja glazbene industrije. Ulaznice za Arenu Zagreb u prodaji će biti od 3. srpnja na web platformi Adriaticketa i svim njihovim prodajnim mjestima.

Zoran Radonjić 02.jpg
promo 

- Skoro 40 godina sam tu sa vama i svake godine stasa generacija mladih koji svojom mladošću, vagonima potencijala, radoznali, s integritetom, novim horizontima čine život smislenim. Kad god se sretnemo na aerodromima, trajektima, na putevima, razgovaram s mnogima od vas i znam da ono što nas spaja ima puno veću vrijednost od onoga što nas razdvaja, poručio je Dino Merlin svojoj publici, ponosan i na ogroman interes za predstojeće koncerte.

Zoran Radonjić 01.jpg
promo 

Mega popularan glazbenik upravo je proteklog vikenda veličanstvenim open-air koncertom otvorio ljetnu sezonu u Porto Montenegru, luksuznom ljetovalištu kojeg ne zovu bez razloga jadranskim Monte Carlom u kojem Dino Merlin priređuje koncertne spektakle već treću godinu zaredom. Naravno, iz godine u godinu sve veći, raskošniji i uzbudljiviji događaj koji privlači najpoznatije umjetnike i sportaše kako iz regije, tako i iz svijeta. Upravo je tamo počela njegova nova svjetska turneja "Mi", a sarajevski umjetnik može se i pohvaliti titulom umjetničkog ambasadora ove prestižne morske destinacije.

IMG_Zeljko Vidinovic_2443.jpg
promo 

Iduća destinacija jest Hrvatska. U kolovozu Dino Merlin treći će put izaći pred publiku na najljepšoj otvorenoj pozornici na svijetu, ovoga puta tijekom Adria Summer Festa, i time se upisati zlatnim slovima u sam vrh popisa svjetskih izvođača tijekom povijesti ovog najvećeg i najsačuvanijeg spomenika antičkog graditeljstva u Hrvatskoj. U čuvenom pulskom amfiteatru nastupala su najveća imena svjetske glazbene scene kao što su Robbie Williams, Sting, Luciano Pavarotti, Elton John, legendarni David Gilmour iz Pink Floyda, Tom Jones, Foo Fighters, Eros Ramazzotti... Nastupiti u pulskoj Areni prestiž je sam po sebi, ali tri puta, i pritom svaki put ispuniti amfiteatar do posljednjeg mjesta, doista je uspjeh vrijedan divljenja o kojima mnogi mogu samo sanjati.

IMG_Zeljko Vidinovic_9948.jpg
promo 

Prosinački koncert bit će Merlinov treći koncert u Areni Zagreb, posljednji je put bio u prosincu 2016. godine kada je rasprodao Arenu do posljednjeg mjesta u okviru svjetske turneje "Hotel Nacional", koja je okupila gotovo milijun posjetitelja na četiri kontinenta. Vijest o njegovu povratku u Zagrebu daleko će odjeknuti jer već sedam godina hrvatska metropola željno iščekuje umjetnika njegove razine. Sjetimo li se prošlogodišnjih rasprodanih koncerata u prvom dijelu dvoranske turneje - u Rijeci, Zadru, Osijeku, Varaždinu, u svakom je gradu bio isti problem - nije bilo dovoljno karata za sve koji su htjeli uživati u neponovljivom doživljaju njegovih koncerata. Zbog apsolutne pomame za ulaznicama na svaki koncert u svim gradovima turneje "Mi", vrijedi što prije osigurati svoje mjesto, a do jedinstvenog događaja uživo u Puli i Zagrebu, čaroliju njegove muzičke kreativnosti možete slušati i na službenom YouTube kanalu koji broji više od milijardu pregleda i više od 600 tisuća vjernih pretplatnika na glazbu koja uvijek iznova dirne točno u dušu.