Iako često možemo čuti kako je ljeto sezona 'kiselih krastavaca' ili, drugim riječima, vrijeme kad se ništa novo ne događa, to je i razdoblje u kojem, zahvaljujući odličnim televizijskim platformama, možemo uživati u svim onim serijama i realityjima koje nismo uspjeli odgledati tijekom godine, ali i s uzbuđenjem dočekati premijere novih. Ovo ljeto, zahvaljujući EON-u, bit će uzbudljivo! Naime, HBO na EON platformi donosi premijere hit naslova "I tek tako…" i "Idol“, jako puno realityja, a jedini na tržištu u ponudi ima Discovery Networks, koji distribuira više kanala - osim poznatih Discovery Channela i Animal Planeta, tu je i TLC.
Upravo TLC nudi različite emisije zabavnog karaktera. Druga sezona serije "Najbolje prijateljice teške 450 kila", koja prati Vannessu, Meghan, Tinu i Ashely koje se humorom bore protiv pretilosti, krenula je s prikazivanjem 14. lipnja i emitira se na TLC-u srijedom od 21 sat. Nova serija "Operacija u budnom stanju" prikazuje se od 23. lipnja. Ako želite operaciju, a ne ispunjavate uvjete za opću anesteziju ili se samo bojite opće anestezije, postoji jedan liječnik na kojeg se možete osloniti, a to je dr. Meegan Gruber. Njega i njegove posebne metode kojima se mogu plastične operacije izvoditi uživo ćemo pratiti ćemo kroz tri serije. S prikazivanjem je od 27. lipnja krenula i treća sezona "Ljubav u raju: Karibi“. Riječ je o reality programu u kojem sudionici pronalaze ljubav na Karibima. Uz zanimljive ralityje na TLC-u, korisnici EON paketa mogu pronaći i puno sličnih emisija zabavnog karaktera iz RTL-ove produkcije, kao i na Netflixu.

Story in article photo 2 1200x1200.jpg
Story 

Za ljubitelje kultne serije "Seks i grad“, najljepša je vijest da je na HBO-u na EON platformi počelo emitiranje druge sezone "I tek tako…“, ali da se u život Carrie Bradshaw vraća bivši dečko Aidan, kojeg glumi John Corbett. Aidan i Carrie već su dvaput pokušali spasiti vezu, ali bezuspješno jer je ona uvijek podsvjesno bila zaljubljena u Facu (Chris Noth).

i-tek-tako_1200x1200.jpg
promo 

Kako će se razviti ova ljubavna priča, za koju su mnogi gledatelji 'navijali', bit će zanimljivo vidjeti. Na oduševljenje brojnih gledatelja, u seriju se vraća i Samathna Jones, jedna od najpoznatijih likova popularne serije Seks i grad. "I tek tako…" završila je tako što se Carrie trebala naći na piću sa Samanthom – s nestrpljenjem očekujemo na koji će se način dogoditi ovaj veliki come back.

Story in article photo 1 1200x1200.jpg
Story 

Ako ste uživali u "Pedeset nijansi sive“, mogla bi vam se svidjeti i serija „Idol“, u čije je stvaranje uključen i Sam Levinson, kreator megapopularne serije Euphoria. Cijela serija može se gledati na HBO Maxu, koji je bez dodatne naknade u EON TRIO Premium paketu. Osim Sama, priducent serije je i Abel Tesfaye, poznatiji pod scenskim imenom The Weeknd, koji je ujedno i glavni glumac.

Serija je premijerno predstavljena na filmskom festivalu u Cannesu, a sada i šira publika ima priliku vidjeti zašto je publika na ovom poznatom filmskom festivalu ekipu nagradila s 5-minutnim ovacijama.
The Weeknd glumi vlasnika noćnog kluba u koji Jocelyn odlazi s prijateljicama nakon skandala s porno fotografijom koja je izašla na Internetu. Tu počinje njihova “napeta” priča. Lily-Rose Depp je Jocelyn, ambiciozna pop zvijezda koja želi postati najbolja svjetska umjetnica nakon što je njezina prethodna karijera završila živčanim slomom. Dok planira povratak, Jocelyn upoznaje Tedrosa, vođu kulta samopomoći i vlasnika noćnog kluba, s kojim započinje burnu vezu.
Inače, kanadski pjevač The Weeknd glazbom se počeo baviti 2009., ali se istinski proslavio svojim debitantskim albumom "Kiss Land" iz 2013. i pjesmom "Earned It", koja se pojavila u filmu Pedeset nijansi sive iz 2015. Ono po čemu je serija "Idol“ definitivno upečatljiva je glazba. Pjesma "Popular”, kojom su ujedno najavili i soundtrack serije suradnja je pop kraljice Madonne i The Weeknda. Osim nekoliko pjesama The Weeknda, u seriji imamo priliku čuti i "Super Freaky Girl" Nicki Minaj, Madonnu i "Like A Prayer", “Love To Love You Baby” Donne Summers, "Café Con Leche" Pitbulla, "Criminal" Fione Apple, Ramsey-ev “I Put Something In Your Drink”… Pravi užitak za uši!

*Sadržaj nastao u suradnji s Telemachom, koji nudi EON TV i EON TRIO pakete.