Sunčanje i izležavanje na plaži kojem se ne nazire kraj jedna je od trenutak kojeg svi iščekuju cijele godine. Jedan od najperspektivnijih hrvatskih glazbenika novije generacije, već nako vrijeme uživa u svim čarima Jadrana.

Model i glazbenik Vlaho Arbulić na društvenim mrežama svojim objavama redovito ostavlja bez daha. Životni partner Tatjane Dragović svoje je pratitelje ovoga puta počastio snimkom kako se opušta i uživa na plaži ispred jednog luksuznog hotela u Dubrovniku.

Vlaho u atraktivnom videu pokazuje svoje isklesano tijelo, skok u more te kako čita knjigu, a nije manjkalo ni pohvala na njegov izgled.

'Ovoliko aktivnosti nisam provela u zadnja 2 dana', među prvima je komentirala Ivana Nobilo, poduzetnica i bivša supruga Tonija Cetinskog, a stigli su i brojni drugi komentari. 'Još da su speedo gačice', 'Jesi smočio stranice. Btw dobar skok', 'Što si zgodan', poručuju mu pratitelji.

Inače, Vlaho osim glazbenim talentom, pozornosti izaziva svojim atraktivnim izgledom. Poznat je kao veliki entuzijast što se tiče svijeta fitnessa, a svakodnevno trenira i pazi što jede.

Podsjetimo, zgodni Konavljanin magistrirao je na zagrebačkom FER-u, a prije toga je pohađao srednju školu u SAD-u.

Instagram Mišićavo tijelo Vlahe Arbulića