Domaća voditeljica Nikolina Pišek trenutno uživa na putovanju s prijateljicom, bosanskohercegovačkom voditeljicom i novinarkom Dejanom Rosuljaš koja je za nju priredila pravo iznenađenje.

Naime, najprije joj je kupila avionsku kartu za Rim, a nije joj otkrila koja je njihova lokacija leta.

'Koliko je lijep Rim! Zaboravim kako se svaki put oduzmem od silne ljepote i povijesne siline utkane u svaki kamen i pukotinu. Sve je tu s razlogom. I zaboravim koliko u tom gradu postanem živa i zahvalna što sam tu. Od vučice koja je na svojem mlijeku othranila Romulusa do danas - fascinacija poviješću i ljepotom ovog grada na sedam brežuljaka ne prestaje hipnotizirati već 3000 godina. I u epicentru svijeta tada shvatiš koliko je istinita izreka: Rim će trajati koliko traje Colosseum. A kada padne Rim, nestat će i svijet!', napisala je Nikolina uz fotografije iz povijesnog grada.

A nakon njega, Dejana joj je pripremila još jedno iznenađenje, točnije put na novu lokaciju koju i dalje nije otkrila.

'Moja avantura počinje. Odlazak u nepoznato. Stižemo negdje... Kome je poznato?', upitala je Nikolina pratitelje na Instagram Storyju.

Nikolina Pišek na putovanju u Italiji
Instagram 

'Izlet u Rimu gotov i stigao je prijevoz na sljedeću destinaciju. Ona još uvijek ništa ne zna. Naslućuješ li?', pitala je Dejana Nikolinu, na što je ona odgovorila da 'nema pojma'. 

Nikolina Pišek na putovanju u Italiji
Instagram 

Inače, nedavno je bilo pravo slavlje u obitelji Pišek nakon što je Hana Cigoj završila studij medicine na Sveučilištu u Milanu i postala liječnica. Ponosna mama nije mogla skriti oduševljenje, a veliki uspjeh svoje kćeri proslavila je i putem Instagrama.

'Još malo reminiscencija na dan koji ću pamtiti kao onaj kada sam bila najponosnija. U jednom trenutku su mi i suze izdajnički krenule niz lice, priznajem. U trenutku kada sam začula ime svoje nekada male djevojčice i tekst 'sada vas po prvi puta oslovljavamo titulom doktor i vaše je pravo od ovoga trenutka prepisivati lijekove i terapije'.

Hana Cigoj je diplomirala
Instagram 

Trenutak kada se čitala Hipokratova zakletva. Trenutak kada je okrunjena za plodove šestogodišnje predanosti i odricanja. I sve što mogu reći jest, ne usudim se osjećati nimalo zaslužno, već sam u čudu, znajući koliko sam bila klinka i nesvjesna svega kada sam je prvi puta držala u rukama - da je došla do ovog trenutka. Da smo uspjele unatoč mojoj nezrelosti i svemu što nas je pokušalo unazaditi i skrenuti s pravog puta. Uspjela je, ponovno', napisala je tada emotivna Nikolina.

Više Nikolininih fotografija, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Nikolina Pišek