Holivudska glumica Megan Fox mnogo je puta proglašena i najljepšom ženom svijeta zbog čega mnoge iznenađuje to što je u posljednje vrijeme toliko intervenirala u 'poboljšanje' svog fizičkog izgleda.

Iako je prekrasna, fotografije od prije nekoliko godina jasno pokazuju da se doradila, po mišljenju mnogih i pretjerano, ali ona smatra da za to ima dovoljan dobar razlog. Naime, u javnosti je govorila o problemu s kojim se bori cijeli život i koji ne može nadjačati.

Naime, riječ je o tjelesnoj dismorfiji, mentalnom poremećaju koji karakterizira doživljaj bolesne osobe da su joj dijelovi tijela deformirani, neprivlačni, ružni, čak i odvratni, dok je nedostatak o kojem govori zapravo jedva vidljiv ili čak ne postoji.

Megan Fox kroz godine
Profimedia 

'Ne vidim se na način na koji me drugi ljudi vide. Nije postojao trenutak u mom životu u kojemu sam voljela svoje tijelo. Nikada. Kada sam bila mala, imala sam opsesiju o tome kako bih trebala izgledati. Zašto sam imala svijest o svom tijelu tako mlada, nisam sigurna. Definitivno nije bilo zbog moje okoline jer sam odrasla u veoma religioznom okruženju', priznala je glumica u nedavnom intervjuu povodom proslave 37. rođendana. 'Borba s voljenjem same sebe nikada neće završiti', zaključila je tada...

Ipak, sada je na Instagramu objavila nekoliko albuma fotografija na kojima je pozirala u šumi u veoma oskudnim izdanjima - prvotno u zelenom kupaćem kostimu, a zatim u prozirnoj haljinici u kojoj se sve ocrtavalo.

Njezine su objave izazvale lavinu komentara. Neki su se pitali kako je moguće da ju je Machine Gun Kelly prevario, neki jesu li ovo osvetničke fotografije, a neki kako je moguće ovako se fotografirati ako niste sretni i zadovoljni svojim tijelom.

Inače, Megan je trenutno zaručena za glazbenika Machine Gun Kellyja, iako se proteklih tjedana pisalo da su prekinuli jer je s ruke skinula prsten. Ipak, fotografirali su ih zajedno u javnosti što znači da su svoje probleme ipak riješili.

'Službeno su ponovno zajedno nakon što su prošli težak period u svojoj vezi. Posljednjih nekoliko mjeseci bilo je teško za njih oboje, ali otišli su na odmor da se malo oporave', rekao je izvor tada i dodao da su sada u boljim odnosima nego ikada ranije.

Megan Fox i Machine Gun Kelly na Havajima
Profimedia 

Prije njega, Megan je bila u dugogodišnjem braku s glumcem Brianom Austinom Greenom s kojim je dobila trojicu sinova.

Koliko se Megan Fox promijenila kroz godine, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Megan Fox promijenila je izgled operacijama