Modna dizajnerica Anamarija Asanović, inače kći našeg proslavljenog nogometaša Aljoše Asanovića, u posljednje vrijeme na društvenim mrežma pozornosti privlači svojom istesanom linijom.

Lijepa dizajnerica smršavjela je čak 13 kilograma što se na njoj itekako vidi, a sad se svojim novom linijom nedavno pohvalila i pozirajući u kupaćem kostimu.

Vitamin sea’, napisala je kratko uz fotografiju na kojoj pozira uz more u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu na jedno rame i s pareom oko struka. Lice je od sunca zaštitila šeširom, a oči tamnim sunčanim naočalama.

Figuru u kupaćem kostimu pokazala je i na svom posljednjem Instagram storyju, a na ovoj fotografiji vidimo kako se dizajnerica zabavlja na dasci za veslanje, a društvo joj je pravila prijateljica. 

Anamarija Asanović uživa u ljetnim radostima
Instagram 

Anamarija je ovih dana boravila diljem Jadrana, a nedavno je objavila fotografiju s kćerkicom Zorkom, koja je prošle godine krenula u školu.

'Ljubav moja', napisala je modna dizajnerica u opisu fotografije.

Podsjetimo, u srpnju prošle godine Anamarija je za časopis Story otkrila kako je uspjela izgubiti 13 kilograma.

'Proces mršavljenja trajao je šest mjeseci, ako ne i dulje. Prvo sam to morala riješiti sama sa sobom u glavi, jer kad je to na mjestu, sve je lakše izvesti. Počela sam s povremenim postom u kojem osam sati u danu jedem, a tijekom preostalih 16 postim. Nekako sam taj ritam prilagodila sebi. Jela sam između 11 i 19 sati', rekla je tada.

Otkrila je i da je iz prehrane izbacila mliječne proizvode za koje je shvatila kako joj nikako ne odgovaraju. 'Kako sam krvna grupa 0, ne odgovaraju mi ni po tome. Cijela priča nije počela zbog izgleda, nego prije svega boljeg i zdravijeg osjećaja. Znala sam da će mi biti lakše kad se riješim suvišnih kilograma, u protivnom bih nastavila biti mrzovoljna', dodala je.

'Tijekom osam sati imam dva veća, konkretna obroka, a ostala tri su međuobroci i orašasti plodovi, voće. Ako mi se jede čokolada, priuštim si je. Samo je važna količina, ni u čemu ne treba pretjerivati... S trenerom Ivanom Perasovićem vježbala sam kružni program koji me, priznajem, veseli. Radili smo dosta i na stabilizaciji koljena', otkrila je.