Naša najpoznatija dizajnerica interijera Mirjana Mikulec nikad ne staje i primjerom pokazuje da u njezinu slučaju nema ograničenja, umora i odustajanja. Izgradila je malo poslovno carstvo koje čine emisija na RTL-u, sajam InDizajn, niz autorskih knjiga o uređenju interijera, kao i hrabro otvaranje Škola za dizajn interijera u Zagrebu i Splitu. Prva generaciju studenata već je stekla diplomu, a jedan od najsretnijih Storyjevih čitatelja imat će priliku osvojiti stipendiju za njezinu školu u vrijednosti nešto manjoj od 4000 eura.

Story
Story 

O svemu tome, kao i o svojim kćerima i suprugu Krešimiru, izazovima usklađivanja obiteljskog života i mukotrpnog rada i krizama ova je vrijedna Zagrepčanka progovorila u intervjuu za novi broj magazina Story, a otkrila nam je i kako s nosi s negativnim komentarima na njezin rad te s ljubomorom.

Mirjana Mikulec
Antonija Gundić 

U eksluzivnom intervjuu najslušaniji glazbenik u Hrvatskoj govori o koncertu koji će održati ove jeseni u zagrebu, osobnim vrlinama i manama te stvarima koje ga iritiraju te zašto je stalno... namrgođen.

On je jedan od onih sretnika koji radi ono što voli, kaže u lice što misli i prođe lišo, njegove verse citira puk i još mu netko za to dobro plati. On je Vojko V, 38-godišnji Splićanin, zvijezda reperske scene kod nas i u okolnim zemljama.

Iako je već pričao o svojim glazbenim počecima s bendom Dječaci, a poslije i u Kiši metaka nakon što je dobio otkaz u nekoj firmi, vlasnik diplome iz računarstva uvijek je zahvalan sugovornik. Usto je prilično svestran s obzirom na popularnost njegovih dječjih pjesama te slikovnice ‘Ne može’. To je nježna Vojkova strana koju na prvu vješto skriva. Zašto je tako, što sprema za nastup u zagrebačkom Domu sportova u studenome, kako nastaju njegove rime i još mnogo toga - otkriva u intervjuu samo za Story.

Vojko V
Jadran Babić 

Gromoglasan i dugotrajan pljesak prolomio se dubrovačkim Lovrijencem prošlog petka. Publika je nagradila ansambl predstave ‘Na tri kralja ili kako hoćete’ Grzegorza Jarzyne i Romana Pawłowskog u kojoj glumi i nagrađivana Anđela Ramljak. Članica Zagrebačkog kazališta mladih oduševila je izvedbom, a nama objašnjava kako predstava govori o slobodi i pravu da ljubiš i voliš koga želiš.

Anđela Ramljak
Marko Ercegović 

Opisuje i što za nju znači biti slobodna, koliko joj je važan dizajn (koji je diplomirala uz Akademiju dramske umjetnosti) te zašto je prolaze trnci kada se spomene otvorenje 74. Dubrovačkih ljetnih igara gdje je visoko podignula zastavu Libertas, što je prije nje imalo čast samo nekoliko žena.

Ove, ali i brojne druge priče, potražite u novom broju magazina Story, koji je na kioscima od srijede, 26. srpnja.

#story #storyhr

Story_29-23_1080x1080_IG.png
Story