Modni stilist Marko Grubnić svake godine ljeto voli provesti na raznim destinacijama, a izgleda kako ni ova neće biti iznimka. 

Ako je suditi po fotografijama, čini kako Marko trenutno uživa u Španjolskoj, a sada se na svom Instagram profilu pohvalio i fotografijom s luksuznog odmora.

'Hola...', napisao je modni stilist ispod objave.

Marko je za odmaranje na bazenu obukao šareni svileni komplet i crne sunčane naočale.

'Zovem te ako mi rikne mašina za veš!', poručila mu je Lana Klingor Mihić, dok je jedan pratitelj njegove izdefinirane i preplanule trbušnjake usporedio s Toblerone čokoladom.

Inače, Marko je nedavno za Story otkrio da će srpanj i kolovoz iskoristiti za odmor, jer ga u rujnu čekaju nove poslovne obveze. U intervjuu se prisjetio i Modnog mačka, svog alter ega, koji je stalno bio u medijima i odjednom se više u toj ulozi nije osjećao dobro.

Marko Grubnić pokazao trbušnjake
Story 

'Modni mačak je bio samo moj alter ego, moja uloga i moj posao od kojeg sam i tada sjajno živio, ali morao sam napraviti rez i otići. Putovao sam jako puno po svijetu, tražio sebe, uživao naravno usput... Živio sam čak godinu i pol u Londonu, zatim 8 mjeseci u Parizu i moram vam reći da sam dobio sve odgovore na pitanja, pronašao sam sebe, svoj mir i smisao. London me pogotovo usmjerio i odredio. Shvatio sam da mi imamo predivnu zemlju, da smo tako dobro pozicionirani da nam je sve na dva sata avionom... Puno sam u tom periodu života radio na sebi, čitao, putovao, to je jako važno za svakog mladog čovjeka, vidjeti što više toga kako bi na kraju još više cijenio ono što imaš, a to je dom, i svakako mir. Unutarnji mir je nešto najvažnije što čovjek može posjedovati. Ne postoji ništa vrjednije od toga...', poručio je.

Podsjetimo, Grubnić se zaručio u lipnju 2020., a najvećim životnim uspjehom smatra to što je uspio sačuvati svoju intimu, a da u isto vrijeme ljudi misle da o njemu znaju sve.

'Svoj privatni život čuvam za uski krug prijatelja i obitelji. I ustvari, vrlo sam škrt na tim privatnim informacijama, što se ne bi reklo na prvu ako pogledate moj Instagram ili ako čitate portale, ali vjerujte mi, ja odlučujem što i kako ću pustiti na Instagram, i na taj način odlučujem što želim da se vidi i zna, a što ne. Možda se to nekome ne čini baš pošteno i fer, ali ako sam javna osoba uzimam sebi za pravo uživati u svojim privatnim stvarima daleko od Instagrama i znatiželjnih očiju', zaključio je Marko.