Kylie Jennerprogovorila je o plastičnim operacijama koje je napravila. Iako svi već godinama govore da je Kylie 'uništila' svoje lice, promjene o kojim je govorila nije napravila na licu.

Naime, Kylie je priznala da je povećala grudi, a operaciji se podvrgnula netom prije nego što je zatrudnjela s prvim djetetom 2017. godine.

Kylie Jenner
Profimedia 

'Povećala sam grudi prije Stormi... Nisam mislila da ću imati dijete s 20 godina. Imala sam lijepe grudi. Prirodne. Jednostavno predivno. Savršena veličina, savršeno sve. Samo bih voljela, očito, da ih nikad nisam povećala. Svima koji razmišljaju o tome preporučila bih da pričekaju nakon što imaju djecu', kazala je reality zvijezda.

Kylie je ranije priznala da je od estetskih korekcija na licu napravila samo filere na usnama i da joj je to uvelike doprinijelo samopouzdanju.

Kylie Jenner beauty
Instagram 

'Uvijek se sjećam da sam bila najpouzdanije dijete u sobi. Uvijek sam voljela sebe. Još uvijek volim sebe i jedna od najvećih zabluda o meni je da sam bila nesigurno dijete i da sam imala toliko operacija da promijenim cijelo lice, što je laž, stavila sam samo filere', kazala je Kylie ranije.