Holivudski glumac Sylvester Stallone nedavno je snimljen sa svojim bratom Frankom Stalloneom i prijateljem u jednom restoranu na Beverly Hillsu.

Akcijski glumac snimao je segment za svoju reality emisiju 'The Family Stallone', a na paparazzo fotografijama slavni glumac izgleda neprepoznatljivo.

Sylvester Stallone iznenadio je obožavatelje svojim 'novim licem'.
PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Sylvester Stallone uhvačen na snimanju svoje reality emisije 'The Family Stallone'.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čini se kako je Stallone s godina postao ovisan o estetskim operacijama te očito želi zaustaviti starenje, no umjesto da si osigura mlađi izgled uspio si je samo izobličiti lice.

Inače, poznati glumac i njegova 25 godina mlađa supruga Jennifer Flavin, nedavno su uživali u talijanskom ljetovalištu Porto Cervo, a svi su primjetili kako je razlika u godinama između njih sve očitija.

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin
Agence / Bestimage / Profimedia 

Podsjetimo, u ljeto prošle godine cijeli svijet je iznenadila vijest da se Sylvester Stallone i njegova supruga razvode nakon 25 godina braka. I taman kad su svi počeli očekivati ogorčenu brakorazvodnu trakavicu i borbu za milijune, par se pomirio i sad su zaljubljeniji nego ikad.

'Tužna sam što moram objaviti da sam nakon 25 godina braka podnijela zahtjev za razvod od svog supruga Sylvestera Stallonea. Iako više nećemo biti u braku, uvijek ću njegovati više od 30 godina veze koju smo dijelili i znam oboje smo predani našim prekrasnim kćerima. Tražim privatnost naše obitelji dok nastavljamo dalje', rekla je Jennifer kada je zatražila razvod.