Jedan od najautentičnijih Talijana, poduzetnik i utjecajni DJ Gianluca Vacchi, koji život živi isključivo po svojim pravilima, ne mareći za predrasude kojima su mnogi opterećeni, trenutno se sa svojom partnericom, 28 godina mlađom Sharon Fonsecom, odmara u prekrasnoj Marbelli.

Možda je on zapravo pronašao najbolji način da objasni svijetu što zapravo znači talijanska 'dolce vita'. Uvijek nasmijan, originalan i ekscentričan, kažu gospodin, bivši biznismen i milijunaš, definitivno zna uživati!

Gianluca Vacchi
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ovaj put rođendan je odlučio proslaviti u Španjolskoj, a budno oko paparazza uhvatilo je ovaj zanimljivi par kako se opušta na plaži s prijateljima i odlično se zabavljaju. I Gianluca i Sharon izgledaju savršeno pa su se naporni treninzi očito isplatili. Kako se i sam Talijan voli šaliti, na društvenim mrežama ga često nazivaju 'najzgodnijim djedicom'.

Gianluca Vacchi rođen je 1967. godine u Bologni, a veliku slavu donio mu je njegov izgled. O njemu su maštale mnoge žene jer je bio ostvaren na svim poljima - obrazovan, uspješan, elokventan i neodoljivo zgodan.

Gianluca Vacchi i Saron Fonseca u zajedničkom izlasku
Profimedia 

Bio je na čelu tvrtke za proizvodnju auto prikolica i član Upravnog odbora farmaceutske tvrtke Fin Vacchi Finanziaria Vacchi. Međutim, nije išlo po planu. Nakon jednog propalog posla i propasti tvrtke u čijem je stečaju sudjelovao, osuđen je na 3,5 godine zatvora.

Zbog duga od 10,5 milijuna eura banka mu je zaplijenila luksuzne vile i jahte te udjele u golf klubu.

'To je samo jedan mali, potpuno nevažan dug', rekao je tad Gianlucca čija obitelj ima farmaceutsku tvrtku koja, bez obzira na dobru zaradu, više ne može pokriti njegov rastrošni život.

Njegova mlada žena preokrenula mu je život

Gianluca i Sharon upoznali su se na snimanju glazbenog spota gdje su se potpuno zaljubili jedno u drugo. Također, oboje uvijek ističu kako im razlika u godinama nimalo ne smeta te se šale da Vacchi ​​ima energiju petnaestogodišnjaka.

'Iako se osjećam kao da sam već u braku sa Sharon, volio bih da moja kći odrasta u tradicionalnoj obitelji. I da, prvo bih oženio Sharon. Želim reći da ću se jednog dana pojaviti pred nju s prstenom i pitati je želi li se odmah udati za mene. S druge strane, volio bih da Blu bude malo starija kako bi se mogla sjećati vjenčanja svojih roditelja', rekao je jednom Gianluca.

Krajem listopada 2020. par je dobio kćer koju su nazvali Blu Jerusalema Waki. Potom je svojoj mezimici priredio spektakularan doček, koji je podijelio i na Instagramu.

Unatoč tome što su im mnogi predviđali krah ljubavi zbog velike razlike u godinama, njihova je veza još čvršća, a dokaz su i najnovije fotografije s ljetovanja.