Pjevačica Maja Šuput s obitelji ove godine provodi ljeto na kojem bi mnogi pozavidjeli. Instagram joj je pun objava iz predivne Istre, gdje redovito objavljuje fotografije i videa s godišnjeg odmora.

Obitelj Tatarinov trenutno uživa u Poreču, a Maja je sada svojih pola milijuna pratitelja ‘počastila’ fotografijom iz luksuznog resorta.

'Uživanje na najjače večeras', napisala je Maja ispod objave u kojoj se vidi prekrasan zalazak sunca.

Domaća pjevačica je objavila i fotografiju gdje ona i suprug poziraju sa sinčićem Bloomom koji se, kose vezane u punđice, veselo smiješka u kameru.

Maja Šuput s obitelji trenutno uživa u Poreču.
Instagram 

Nakon slikanja na prekrasnoj terasi hotela, obitelj Tatarinov se uputila na luksuznu večeru u restoran čije je jelo osvojilo čak tri Michelinove zvijezdice.

Ali naravno, ne može proći dan u Majinom životu, a da se ne dogodi neka nova Bloomova dogodovština. Naime, Maja je na svom Instagram storiju objavila video na kojem njezin mezimac pleše u baby disku na otvorenom.

Bloom Tatarinov u discu.
Instagram 

'Bloom u baby disku', napisala je Maja na video gdje maleni Bloom veselo skakuće i pleše uz glazbu, baš kako to radi i njegova mama.

Podsjetimo, Maja je nedavno na Instagram storyjima podijelila snimku svog mališana kako uživa jedući sladoled u kupaćim gaćicama, a sladoleda je, čini se, svugdje završilo više nego u njegovim ustima.

Bloom Tatarinov jede sladoled
Instagram 

Dječak se uspio čokoladnim sladoledom zamusati oko usta, a malo mu je procurilo i na prsa, no to je samo dodalo na šarmu, a Majini fanovi su se još jednom morali složiti oko toga da nitko ne jede slatko kao Bloom.