Branku Krstulović (47) mnogi smatraju najljepšom hrvatskom misicom, a tijekom svojih rijetkih pojavljivanja u javnosti privlači puno pažnje.

Obiteljski život poprilično dobro krije, pa su rijetke njihove fotografije u opuštenim druženjima.

Branka Krstulović
Marko Lukunic/PIXSELL 

Prije sedam godina Branka je ljeto provela u Dubrovniku, a fotografi su je ulovili na piću sa suprugom i prijateljima. Kako bi ugođaj bio potpun, Branka je nakon večere zapalila i kubanku, u kojoj je uživala baš onako kako treba. Polako, uz dobru kapljicu i još bolje društvo.

Branka je 1994. odnijela titulu Miss Hrvatske, a iste godine je postala i Miss Europe. Osim ljepotom, privlačila je pažnju i kratkim brakom s pjevačem Sandijem Cenovom (53), koji ju je zaprosio pjesmom 'Žena budi mi ti'. Vjenčali su se 1995. i ubrzo shvatili da nisu jedno za drugo te se razveli.

Branka Krstulović
Marko Lukunic/PIXSELL 

'Poštujemo se kao bivši supružnici. Ne vučemo se, kao mnogi, kroz sudove. Hvala Bogu', komentirao je Sandi njihov odnos.

Branka je nakon pjevača pronašla ljubav s poduzetnikom Hrvojem Krstulovićem kojeg je upoznala na ljetovanju na Hvaru 2002. Vjenčali su se 2005. te imaju tri sina, a bivša misica drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti.

Poduzetnica je poznata po fantastičnom modnom stilu, a neke od njenih kombinacija možete vidjeti u galeriji:

Bojan Zibar/Ivan Klekar, Bojan Zibar/Ivan Lekar Branka Krstulović po mnogima je jedna od najljepših i najbolje odjevenih Hrvatica