Prošlog su vikenda glumica Ana Gruica Uglešić i psihijatar Boran Uglešić pred svećenikom izgovorili sudbonosno 'da', pet godina nakon sklapanja civilnog braka.

Zavjete su izmijenili u Sitnom Gornjem nedaleko od Splita, mjestu odakle potječu glumičini roditelji, a slavilo se u restoranu Maestro na Firulama.

Ana Gruica Uglešić se udala za Borana Uglešića
Zvonimir Barisin/Pixsell 

Brojni uzvanici na društvenim su mrežama podijelili snimke atmosfere na terasi restorana gdje se slavilo. Pjevalo se i plesalo uz Zoricu Kondžu, a u jednom su trenutku gosti gledali i baletnu točku. Uzvanici su mogli uživati i u raznim delicijama i zanimljivom izboru finger fooda.

Na vjenčanju su, naravno, bila su djeca iz njihovih prijašnjih odnosa - 8-godišnji Marat kojeg je Ana dobila u vezi sa spisateljem Hrvojem Šalkovićem i 21-godišnja Antonia koju je Boran dobio u braku s prvom suprugom Dianom.

Antonia Uglešić na vjenčanju oca Borana Uglešića
Zvonimir Barisin/Pixsell 

Prekrasna Antonia nosila je crnu haljinu bez rukava s velikim prorezom na lijevoj nozi i desnom dijelu trbuha, obrubljeni bijelim biserima. Uz nju je uskladila Giuseppe Zanotti crne sandale s remenčićima, a u crkvi je iznad haljine nosila svilenkasti šal.

Antonia Uglešić na vjenčanju oca Borana Uglešića
Jadran Babić 

O plavokosoj ljepotici malo se zna, a na Instagramu ima zaključan profil. 

Inače, Story je ekskluzivno otkrio da Ana i Boran planiraju crkveno vjenčanje.

Naime, ugledni splitski psihijatar zatražio je i dobio crkveni razvod od prve supruge Diane pa su on i poznata 38-godišnja glumica mogli stati pred oltar. Kako smo doznali od Aninih bliskih prijateljica, splitska glumica oduvijek je sanjala o tome da pred Bogom izmijeni zavjete sa svojim odabranikom. Dosad ju je u tome sprječavalo što je njezin 48-godišnji suprug bio u crkvenom braku s prvom suprugom. No kako je Story ekskluzivno doznao, dobio je poništenje tog braka pa su se on i Ana mogli zavjetovati na ljubav i u dobru i u zlu.

Kako je izgledalo vjenčanje Ane Gruice Uglešić i Borana Uglešića, pogledajte u našim galerijama.

Zvonimir Barisin/Pixsell Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić i Borana Uglešića

Jadran Babić Uzvanici na vjenčanju Ane Gruice i Borana Uglešića