Jedna od najuspješnijih manekenka današnjice, Heidi Klum, davno je upisala svoje ime u svijet mode i modelinga, a kako trenutno stvari stoje, tim će stopama ići i njezina kći, 19-godišnja Leni Klum.

Mlada ljepotica dugo je godina živjela u privatnosti jer njezina majka nije htjela da prerano stane pod svjetla reflektora, ali posljednje dvije godine, sve je češće viđamo tamo i gdje joj je mjesto.

Njezina prirodna ljepota zaista oduzima dah, iako mnogi osporavaju njezin uspjeh upravo jer je Heidina kći.

Trenutno s dečkom Arisom Rachevskym uživa u Italiji gdje su ih uhvatili paparazzi kako se kupaju i sunčaju. Preslatki par nije skrivao koliko je zaljubljen, a grlili su se nasmiješeni u moru.

Leni Klum i Aris Rachevsky zajedno u Italiji
PHOTOPRESS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Leni je pokazala i svoju nevjerojatnu figuru koju je također naslijedila od majke dok je pozirala u crnom kupaćem kostimu.

Leni Klum i Aris Rachevsky zajedno u Italiji
PHOTOPRESS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Posjetimo, Heidi je Leni dobila s 23 godine starijim talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom.

Veza je otpočela ubrzo nakon što je Heidi okončala petogodišnji brak s Ricom Pipinom. Ne zna se kad je veza točno započela, no potvrdili su je u ožujku 2003. godine, a prekinuli prije nego što se Leni u svibnju 2004. rodila. Flavio nije pokazivao previše zanimanja ni za Leni ni za Heidi, no malenoj je to djelomično nadoknadio idući čovjek u kojeg se njezina majka zaljubila, planetarno popularni glazbenik Seal.

Seal i Heidi upoznali su se u studenom 2003. kad je ona već bila trudna s Leni, a kako je ljubav brzo planula, bio je prisutan čak i na Leninom rođenju pa je djevojčici od početka bio jedini otac za kojeg je znala.

S njenom se majkom vjenčao u svibnju 2005. godine, a djevojčicu je posvojio i odgajao kao da je njegova vlastita. I dok je Seal spremno prihvatio djevojčicu koja nije njegovo biološko dijete i pružio joj golemu ljubav tijekom odrastanja, mnoge je začudilo kako je njen biološki otac Flavio na to lako pristao.

Leni Klum je jako povezana s očuhom Sealom
Profimedia 

'Leni je moja biološka kći, ali nas troje smo se složili da je najbolje da je Seal posvoji. Dijete ipak treba odrastati u obitelji', rekao je Flavio za talijanske novine Corriere Della Sera 2016. godine.

Više fotografija divne Leni, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Leni Klum kći je Heidi Klum