Pjevačica Nina Badrić već godinama ljeto provodi u svom drugom domu u Jelsi na otoku Hvaru odakle se često javlja svojim brojnim fanovima i pratiteljima na Instagramu.

Nedavno se tako javila s kupanja u skrivenoj uvali na otoku odakle je objavila fotografiju od koje je njenim pratiteljima zastao dah.

Nina Badrić uživa u skrivenoj uvali na Hvaru
Instagram 

'Krasna si, ljepotice. Divota', pisali su joj pratitelji na Instagramu.

Sad je pak pokazala kako uživa u mirnim jutrima na plaži. Pozirala je sjedeći na stolici u opuštenom, ali glamuroznom izdanju. Nosila je crni jednodijelni kupaći kostim te se zaogrnula bijelom dugom košuljom, a na stolu pokraj nje je stajao slamnati šešir kojim je Nina upotpunila svoj ljetni look.

'Dok se ovako započinje dan dobro je sve', napisala je kratko.

U komentarima je jedna pratiteljica primijetila da Nina dobro pazi na izlaganje suncu što joj je pjevačica potvrdila u odgovoru.

'Vječito na moru, a vječito bijeli ten. Čuvaš se', glasio je komentar.

'Nego što! Nikad na sunce prije 17 sati', odgovorila je Nina.

Inače, Nina na svojim objavama uvijek dobiva puno komplimenata i komentara na račun svog odličnog izgleda.

U ranijem je videu pokazala i što jede tijekom ljeta pa smo tako vidjeli kadrove hrane koja joj zasigurno pomaže u održavanju linije.

Naime, Ninina ljetna prehrana sastoji se od rajčice, krumpira, ribe, maslinovog ulja, škampi i puno raznolikog povrća.

Osim toga, jedno od Nininih omiljenih jela kojima se uvijek rado vraća su mahune. Nerijetko ih jede kao salatu u kombinaciji s krumpirom, a kao glavno jelo uz njih, najviše voli jesti ribu.

Podsjetimo, Nina duguje svoj mladolik izgled i vitkiju figuru velikoj promjeni na koju je inspirirao Novak Đoković. Naime, ona je prije više od dvije godine izbacila iz prehrane namirnice životinjskog porijekla, a ponekad pojede malo ribe i ističe da se nikada nije bolje osjećala.

Nina Badrić
Instagram 

'Od kada se ovako hranim, moje tijelo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milijun puta više u odnosu na sve prijašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način prehrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla.

Moja snaga se ustostručila. I duh i tijelo. Osjećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom prehranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promjena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život', poručila je Nina uz jednu objavu na Instagramu.

Više Nininih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Nina Badrić često dijeli svoje fotografije s odmora na koje odlazi