Holivudska glumica Denise Richards dugo se smatrala jednom od najljepših glumica u Hollywoodu, ali kako su godine prolazile, tako ni ona nije ostala imuna na pristupačnost estetskih korekcija.

Tako su 52-godišnjakinju sada paparazzi uhvatili na večeri s prijateljicom, a njezino lice bez dorada i Photoshopa pokazalo je ono o čemu se već dugo piše. Iako je oduvijek krase prekrasne crte lice i prirodna ljepota, Denise je danas samo sjena onoga zbog čega su je hvalili.

Denise Richards na večeri u ležernom izdanju
4CRNS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Denise Richards na večeri u ležernom izdanju
4CRNS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, njezin je privatni život često bio na tapeti napisa nakon što se udala za slavnog zločestog dečka Hollywooda, Charlieja Sheena. U braku su bili od 2002. do 2006. godine tijekom kojeg su dobili dvije kćeri, Sami i Lolu, a njihov je razvod bio toliko mučan da je Richards u jednom trenutku zatražila zabranu prilaska za Sheena tvrdeći da joj je prijetio smrću, a sudski su se borili za skrbništvo nad kćerima.

Charlie Sheen i Denise Richards imali su grozan razvod
Profimedia 

2012. je godine par ustvrdio da su izgladili odnose, a šest godina kasnije se Denise udala za glumca Aarona Phypersa s kojim je i danas.

A nakon što je bivši par prestao puniti medijske stupce, s time je krenula njihova kći Sami. Naime, nedavno je najavila da se odlučila baviti pornografijom iako ima samo 19 godina. Također, izjavila je da će se prije prvog angažmana podvrgnuti operaciji povećanja grudi.

Dodala je i da su njezini roditelji odlučili podržati njezinu odluku.

Više fotografija Charlieja Sheena i Denise Richards, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Denise Richards i Charlie Sheen