Domaća glazbena zvijezda Doris Dragović prije nekoliko je mjeseci oduševila javnost viješću da se nakon četiri godine vraća u zagrebačku Arenu.

U gradu je zavladala pomama za ulaznicama, a za manje je od dva mjeseca sve bilo rasprodano. Ubrzo nakon, pušten je još jedan datum pa će se uz koncert 24. studenog, održati i dan nakon u nedjelju.

Od tada vlada pravo Doris ludilo, a i više se piše o njezinom privatnom životu. Pjevačica često na svom Instagramu dijeli fotografije iz prošlosti, a s vremena na vrijeme pratitelje počasti i s onim obiteljskima.

Doris Dragović i suprug Mario Budimir vjenčali su se 1990. godine
Story arhiva 

Pratitelji obožavaju vidjeti lijepe trenutke s njezinim suprugom Marijem Budimirom, bivšim vaterpolistom s kojim je u braku 32 godine.  Naime, upoznali su se 1989. godine, a vjenčali već iduće godine u crkvi Sv. Ante na Poljudu. U rujnu 1990. godine je rodila sina Bornu, a od prvog su dana inzistirali da odraste daleko od svjetala reflektora.

'Mario me osvojio vedrinom i pogledom. Imao je tisuću zvijezda i nadu u očima.

Bila je to 1989. godina. Vani je bilo nesnosno vruće i s prijateljicom Ivankom Luetić krenula sam u novootvoreni kafić na plaži Obojena svjetlost. Lijeno se spuštajući prema moru, čula sam zvuk poljupca iza sebe. Okrenula sam se i vidjela Marija. Odmah mi se svidio, mada priznajem da to nije bila ljubav na prvi pogled', otkrila je Doris za prvi broj Storyja, a Mario je dodao: 'Nije me osvojila nego doslovno oborila s nogu!'.

'Rekli bi ljudi, ljubav na prvi pogled. Ja bih pak dodala da to ne postoji jer na prvi pogled postoje samo gromovi, a sve ono lijepo što se zove ljubav, događa se polako kasnije, kroz vrijeme...', komentirala je splitska pjevačica kasnije, kad je s Marijem bila već 12 godina u braku.

Doris Dragović i Mario Budimir upoznali su se 1989. godine
Instagram 

Do fotografija s njihovog vjenčanja ne dolazi se lako, no ona koja kruži društvenim mrežama je ona s naslovne strane časopisa 'TOP'. 

'Mario i ja smo se odlučili izreći sudbonosno 'da' 28. travnja 1990. godine. Sjećam se da je sve bujalo, novi život u meni i preda mnom. Sjećam se odlaska u Trst u šoping. Ja sam željela elegantnu, glamuroznu vjenčanicu, a Mario svečano odijelo. Naviknuta sam dobru kondiciju i okretnost vukla sam se po talijanskim dućanima. Vikala sam: 'Ne želim se udavati, želim spavati'. Prodavačicama sam uporno ponavljala da želim nešto ekstravagantno, a one su jadno blijedo gledale moj trbuh, shvaćajući moju nemoguću misiju', za Arenu je opisivala svoje predbračne muke Doris Dragović.

Prolazila je teške trenutke krajem 2018. kada je Mario doživio srčani udar. 'Tri puta su me vraćali u život, gubili i vratili. Prvo što sam poslije toga čuo bio je glas moje Doris kroz san, u bolnici, dok sam se budio iz kome. Onda sam prepoznao njen glas, sina Borne i brata mi Zlatana. Polako sam se vratio među žive', ispričao je svojedobno umirovljeni vaterpolist za Slobodnu Dalmaciju.

Više fotografija Doris i supruga Marija, pogledajte u našoj galeriji.

Ivo Cagalj/PIXSELL, Dusko Jaramaz/PIXSELL Kako se Doris Dragović mijenjala kroz karijeru