Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VEĆ JE POZNATA JAVNOSTI: Ksenija iz 'Ljubav je na selu' majka je bivše pjevačice, skupa su bile na optuženičkoj klupi

Kseniju je javnost upoznala ranije, ali ne u reality showu pred kamerama.

 Sara-Elena Menkovska Izvor: Goran Stanzl/PIXSELL

Ksenija Menkovska u novoj se sezoni showa 'Ljubav je na selu' bori za srce farmera Mije. Kseniju je javnost upoznala ranije, ali ne u reality showu pred kamerama.

Kako piše Večernji list, Menkovska je majka bivše pjevačice ET-a, Sare Elene Menkovske s kojom je snimljena 2018. godine na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu povodom privatne tužbe koju su Adonis Ćulibrk, poznatiji kao Boytronic iz grupe ET, njegova supruga i njihova tvrtka zbog klevete podigli protiv Sare i Ksenije.

Bilo je to 2016. godine. Grupa ET je taman ostala bez pjevačice Sare-Elene Menkovske nakon samo četiri mjeseca i singla 'Ako možeš, oprosti'.

Tad je Sara-Elena na Facebooku objavila da je osnivaču grupe Adonisu Ćulibrku Boytronicu poslala preporučeno pismo u kojem daje otkaz jer nije imala od čega živjeti. Optužila ga je za mobing, neprofesionalan odnos i navodnu isplatu honorara na crno.

Točnije, ovako je to sročila: 'Neprofesionalan odnos, nehuman odnos (mobing, verbalno i fizičko maltretiranje, oduzimanje ljudskih prava, ponižavanje, vrijeđanje, omalovažavanje, ismijavanje, zadiranje u privatnost, vrijeđanje članova moje obitelji, zabrana govora, ogovaranje i širenje laži), nedovoljno informiranje, isplata honorara na crno, nedovoljan broj angažmana (nedovoljna financijska sredstva za osnovne životne potrebe).'

 Sara-Elena Menkovska Izvor: Goran Stanzl/PIXSELL

Boytronic se potom oglasio priopćenjem na Facebooku u kojem je rekao da je u Saru-Elenu uloženo 100 tisuća kuna te da su bili angažirani najbolji ljudi u svom poslu da rade s njom i pripremaju je za karijeru.

'Izjave Sare-Elene Menkovske su usmjerene isključivo samopromociji, a na štetu ugleda i imena grupe ET, mene osobno, kao i menadžera grupe. Točno je da ona više nije pjevačica grupe ET, međutim razlozi prestanka poslovne suradnje strogo su profesionalne prirode, a povezani su s kršenjem ugovornih obveza od strane Sare-Elene Menkovske prema grupi ET', tvrdio je.

  Izvor: Story

'Pjevačica grupe ET mora imati osnove kulture, lijepog ponašanja, moralne i kulturne vrijednosti, a nadasve poslovnu etiku i profesionalnost, odgovornost, te pouzdanost. Kako Menkovska nije ispunila osnovne obveze došlo je do nemogućnosti daljnje suradnje te i raskida ugovora", dodao je u priopćenju te najavio: "S obzirom na kršenje odredbi ugovora, bit ću primoran protiv Menkovske pokrenuti sve zakonom predviđene radnje radi zaštite prava i interesa grupe ET."

U svađu su se zatim uključili i Sarina majka, kao i njen brat Filip, te su putem Facebooka stali u obranu mlade pjevačice.

Međutim, tad se javio Neno Čirjak iz grupe Karma i rekao da je i on imao problema sa Sarom Elenom, zbog čega je u startu odlučio prekinuti planove o dugoročnoj suradnji s njom.

 A kad je suradnja počela ovako je opisivao svoju pulenku: 'Ova 26-godišnjakinja dolazi iz Osijeka. Do svoje šeste godine živjela je u Njemačkoj, a posljednjih pet godina živi u Zagrebu. Dolazi iz glazbene obitelji, pjevanjem se počela baviti u devetoj godini, a pleše i sve vrste plesova. Već kao djevojčica pokazivala je dar za ples i pjevanje, a svoj prvi koncertni nastup i angažman imala je već s 14 godina'.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image