Reality zvijezda i tv voditeljica Sharon Osbournegostovala je u jutarnjem showu na britanskoj televiziji i ispričala kako je nakon duge i mukotrpne borbe napokon stigla do svoje idealne težine.

'U najgoroj fazi imala sam više od stotinu kilograma, možete zamisliti kako sam tada izgledala u odnosu na svoju visinu od 158 centimetara', ističe Sharon i dodaje:

 Sharon Osbourne strahuje da ne vrati kilograme
Story 

Sharon sada ima 48 kilograma, a težinu (točnije 14 kilograma) je izgubila unutar četiri mjeseca uz pomoć kontraverznog 'lijeka za mršavljenje', Ozempica, koji se inače koristi za liječenje odraslih sa šećernom bolešću. Ipak, strah ju je da ne vrati staru kilažu, pa tako i dalje itekako pazi što unosi u organizam.

'Svjesna sam svih rizika, pa sam zato sada na dugotrajnom povremenom postu, što znači da ništa ne jedem tri dana u tjednu', priznala je.

Kelly i Sharon Osbourne .jpeg
Profimedia 

U Hrvatskoj je u ožujku ove godine bila nestašica lijeka Ozempic, a razlog je bila velika popularnost lijeka među onima s viškom kilograma. U ljekarnama su tada tvrdili kako je rijetko koji donositelj recepta uistinu imao dijabetes. Naime, liječnici mogu izdati recept za lijek bez obzira na to ima li pacijent bolest za koju je lijek namijenjen ili ne. Mjesečna doza košta oko 150 eura.

Voditeljica Sharon je počela razmišljati o gubitku kilograma nakon što je njezina kćer,pjevačica Kelly Osbourne (38) išla na operaciju 2020. kako bi skinula višak kilograma. 'Bila sam na operaciji, zaboli me što će itko reći', izjavila je Kelly.