Glumica Angelina Jolie ovih dana plijeni pozornost u Parizu, gdje radi na snimanju novog filma 'Maria', u kojem ima glavnu ulogu. Nekoliko je puta fotografirana u elegantom izdanju, a mnogi su primijetili da se na setu nalaze i njezina djeca, sinovi Maddox (22) i Pax (19). Ovo nije nimalo neuobičajeno, budući da su oba sina i ranije viđena na snimanju filma 'Without Blood', gdje su imali aktivne uloge.

Angelina Jolie snima u Parizu
Agence / Bestimage / Profimedia 

'Mi odlično surađujemo. Uvijek kada je filmska ekipa vrhunska, onda vam se čini kao da radite s obitelji. Dakle, i ovdje je to bilo tako' rekla je tada za People.

Premda zvuči kao idilično obiteljsko druženje, mnogi se sada pitaju što o svemu misli njezin bivši suprug, Brad Pitt. Kako prenosi magazin Life & Style, Pitt je ljetos burno reagirao, nakon što je saznao da je Jolie zaposlila njihovu kći Vivienne (15) kao pomoćnicu producentice u njezinoj produkciji predstave 'The Outsiders'. On navodno smatra kako Jolie zapošljava njihovu djecu samo kako bi se osvetila njemu, ikako on više ne bi imao kontakt s njima.

Angelina Jolie s djecom u New Yorku
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

'Smatra da je ovo još jedan način da uzdrma vezu njega i kćeri . Nije tajna da je Angie uvijek radila sve da djecu privuče u 'mamin tim'. Ona je prava manipulatorica kada se radi o tome čiju će stranu djeca zauzeti', rekao je izvor tada.

Mnoge sada zanima hoće li Pitt komentirati rad njihove dvojice sinova, budući da je od ranije poznato da oni s ocem već godinama nemaju nikakav kontakt. Navodno je Jolie podnijela zahtjev za razvod upravo radi glumčevog sukoba sa sinom Maddoxom u privatnom avionu, koji je tada htio obraniti majku.

Angelina Jolie
ANDREW COWIE / AFP / Profimedia 

'Sva djeca bila su uplašena. Angelina je ozlijedila lakat i leđa, a jedno je dijete Brad pokušao ugušiti te mu je uz to zadao i udarac u lice', rekli su izvori bliski Angelini dok oni s Bradove strane pak govore kako ništa od tih navoda nije istina.

Podsjetimo, Brad se zbog Angeline razveo od Jennifer Aniston, a već sljedeće godine s njom je dobio dijete. Dobili su troje biološke djece, a vjenčali su se 2014. godine. Idila nije dugo trajala i Angelina je podnijela zahtjev za razvod 2016., a sve do danas svi sporovi između Angeline i Brada, nekoć zlatnog holivudskog para, nisu razriješeni. 

Kako se Brad mijenjao kroz godine pogledajte u galeriji: 

Profimedia Brad Pitt kroz godine