Glazbenik Boris Rogoznica voli putovati i s pratiteljima rado dijeli kadrove s novih mjesta, no ponekad podijeli i događaje iz svakodnevnoga života.

Talentirani glazbenik ovoga je puta na svojem Instagram storiju otkrio kako je otputovao na Maltu, a njegove pratitelje posebno je zaintrigirala fotografija na kojoj pozira s misterioznom djevojkom.

'Došlo je vrijeme za istraživanje novih destinacija. Prst sudbine me odveo na 'Maltu'. Posve neplanirano.
Prvi dan započinjem s 'Mdinom', starim glavnim gradom Malte koji se nalazi na brdu u središnjem dijelu otoka. Obično se još naziva i "tihi grad" a granici s 'Rabatom' kojega smo također kratko posjetili. Maleni 'break' u hotelu pa nastavljamo dalje prema glavnom gradu "Valletti", napisao je uz niz fotografija iz šetnje Maltom.

Talentirani glazbenik je sa svojm pratiteljima podijelio nekoliko fotografija s prekrasnog otoka, a u kadar mu je nekoliko puta 'upala' misteriozna djevojka u cvjetnoj haljini.

Boris Rogoznica otputovao je na Maltu.
Instagram 

Ne znamo je li se njegov ljubavni status promijenio, no Boris je u nedavnom intervjuu za Story.hr otkrio da je trenutno slobodan.

Moj ljubavni status je slobodan i sretan. Uistinu se tako osjećam i priželjkujem da tako potraje još neko vrijeme. Kao da sam otkrio novu dimenziju života, uživam u slobodi i obilju svega lijepoga što mi život pruža’, ispričao nam je tom prilikom.

Boris Rogoznica
Instagram 

Inače, pjevač je nedavno na svojem Instagram storiju otkrio da čita knjigu Danijele Martinović te otkrio kako se poistovjetio s njezinom pričom. 'Znam kako ti je Danice, o znam...', zaključio je Boris čitajući knjigu 'Tuširanje duše'.

Zatim je uslijedio još jedan story, no ovoga puta puno provokativniji. Naime, Boris je u ogledalu pozirao bez majice, a na sebi je imao samo donji dio trenirke, dok je u ruci držao shaker.

Boris Rogoznica pokazao je isklesano tijelo.
Instagram 

Podsjetimo, Boris je od 2013. do 2020. bio u braku s voditeljicom Doris Pinčić, a u braku su dobili su kćer Gitu i sina Donata.

Više fotografija Borisa Rogoznice, pogledajte u našoj fotogaleriji:

Instagram Boris Rogoznica je s Doris Pinčić dobio dvoje djece