Anđa Marić već je godinama jedna od najomiljenijih javnih ličnosti, osobito otkako je otkrila da boluje od multiple skleroze te redovito sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli svaki svoj napredak i slavi svaku pobjedu.

O tome je govorila i prilikom zajedničkog intervjua sa sinom Gašperom kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom, Slovencem Primožem Dolničarom, a kako im je ovo prvi put da su zajedno stali pred kamere, majka i sin su progovorili i u svom odnosu koji je sad postao i poslovna suradnja.

Naime, Gašpert s majkom surađuje kao snimatelj na njenom podcastu s Lanom Šiljeg.

‘Čekaj malo, ako moj sin radi za svog tatu kao snimatelj, godinama već zašto on to nama ne bi radio. I on je rekao ajde idemo probati’, ispričala je Anđa za IN Magazin, a Gašper je dodao: ‘Super, to je jako zapravo opušteno, nije nitko tu šef, svi smo zajedno – mi smo tri ekipa – ja radim produkciju, one kontent’.

Nakon što se saznalo da poslovno surađuje s oboje roditelja, odgovorili su i na pitanje u kakvim su sad odnosima, budući da je javnosti dobro poznato da je Anđa s bivšim suprugom vodila tešku sudsku bitku za skrbništvo nad sinom.

‘Uvijek mi je pomagala, zapravo uvijek je bila moj psiholog kroz život, jako mi je pomogla kad sam bio izgubljen pogotovo kad su oni imali 7 godina suda i tako’, ispričao je Gašper.

Anđa Marić je izgladila odnos s bivšim suprugom
Instagram 

‘Uvijek mu govorim ti si najbolji sin i najljepši sin. Jako sam sretna s njim. Jako je lagan. Cijeli život mi je majčinstvo bilo kao neko disanje lagano i prirodno, nikad se nisam morala brinuti dal ću nešto znati ili neću, imala sam sreću’, dodala je Anđa.

Otkrili su da su sad svi u dobrim odnosima.

‘I mama i moj tata su sad u dobrim odnosima. Svi smo u dobrim odnosima, i neka tako ostane’, rekao je Gašper.

‘Neka ja budem tu, neka on bude tamo i želim mu sve najbolje’, zaključila je Anđa.