Omiljeni voditelj Joško Lokas jučer je proslavio 52. rođendan, a interes javnosti za njegovim privatnim životom i dalje ne jenjava.

Ovog lipnja, na jednom eventu, posebnu pažnju ukrali su Joško i njegova 22-godišnja kći Noa, a to je ujedno bio i prvi javni izlazak oca i kćeri. 

Joško Lokas na Jana Story Hall of Fameu
Robet Gašpert 

'Ovo nam je zapravo prvi izlazak i sestra mi je ovdje. Ponosan sam jako. Moja kći Noa i dvojica sinova su zapravo moj najveći ponos. Ovo nam je kao neki obiteljski izlazak i reunion i ne mogu biti sretniji nego što jesam što sam baš s njima izašao večeras', kazao je Lokas.

Poznati novinar se dotaknuo i svog odnos sa kćeri, koja trenutačno studira komunikacije..

Josko Lokas i kcer Noa
Robert Gašpert 

'Mislim da je Noa poprilično i jako bliska s mamom iako smo i nas dvoje jako povezani. Dečki su nekako ostali na mojoj strani što se s godinama može i promijeniti. Mislim da će dečki postati veliki zaštitnici mame, a ja ću možda dobiti svoj najveći oslonac u Noi', priznaje Lokas.

Joško je jednom prilikom rekao kako mu je najstarija kći bila najveća podrška kad je odlučivao hoće li prihvatiti posao u 'Potjeri'.

Prokomentirao je i odgoj djece pred očima javnosti i priznao da je zbog popularnosti često puta znao nositi težak teret na leđima.

Josko Lokas i kcer Noa
Robert Gašpert 

'To je jako teško i svi često pate. Na kraju krajeva i neki raspleti unutar obitelji su posljedica toga. To je jedan mlin u koji uđeš i u kojem te nitko ne pripremi na posljedice tog mlina i nažalost mnogi ginu. Ako se sve stvari nekako dobro ishendlaju, onda izađete sa svojom kćeri i najsretniji ste čovjek na svijetu', ističe Lokas.

Voditelj se prisjetio i svog 'puta do zvijezda' i pozicioniranja na društvenoj ljestvici uslijed znatiželjnih pogleda publike.

Kako izgleda kći Joška Lokasa?
Instagram 

'Pa bilo je tu puno uspona i padova. Nikome ništa nije predodređeno i za sve se moraš izboriti. Ja sam se borio na svoj način, sa puno uspjeha i neuspjeha, ali mislim da je to dio svačijeg puta. Najbitnije od svega je ustati kad padneš i to je to', kazao nam je Joško Lokas.

Podsjetimo, Lokas je kćer Nou dobio u braku s novinarkom Ivanom Silom, a uz nju, dobili su još dvojicu sinova.

Joško Lokas poznati je hrvatski voditelj
Davor Puklavec/PIXSELL 

HRT-ov voditelj nam je nedavno otkrio smeta li mu interes javnosti za njegovim privatnim životom.

'Ne možeš to kontrolirati. Naš je posao da neke stvari pokažemo, a neke pokušamo sakriti. Ja se nadam da dobro plivam između jednog i drugog. Ne libim se izaći van ako imam nešto za pokazati, a s druge strane držim neke stvari za sebe. Plivam koliko mogu i nekako mislim da sve to skupa funkcionira', zaključio je Lokas.