Sestra Nives Celzijus, Matea Zeljković, rodila je svoje prvo dijete. Vijest o dolasku curice podijelila je na Instagramu.

'Završena sezona trbuha za 2023., počela ona doživotna i najljepša, a to je biti tvoja mama', napisala je uz fotografiju bebine ručice.

Uslijedile su brojne čestitke, među kojima i ona bivše voditeljice Ecije Belošević, koja i sama čeka bebu.

'Sretno, curke', napisala je.

Nives je u srpnju na Instagramu podijelila sretnu vijest.

'Stiže nam bebica', napisala je pored fotografije na kojoj su pozirale ona i Matea.

Prije toga Nives je objavila video na kojem mazi svoju sestru po trbuhu, no s njega nije bilo očito da je 11 godina mlađa sestra Zeljković trudna. Kako ne bi došlo do zabune, obje su pojasnile što je bio povod tom videu.

Inače, dvije sestre često zajedno putuju i nije prvi put da su podijelile zajedničke fotografije. Prošle su godine otputovale u Dansku odakle su dijelile niz zanimljivih zajedničkih trenutaka.

Nives je tada također otkrila da ih je fotografirao njihov tata i ispod jedne fotografije napisala: 'Kaže nam tata, najbolje fotke ikad! Naravno on je fotograf pa vas molimo da pokažete oduševljenje u komentarima'.

Novom članu obitelji zasigurno će se obradovati bratić Leone i sestrična Taisha, djeca koju je Nives dobila u braku s Dinom Drpićem. Kako izgleda Nivesina i Matejina mama, provjerite ovdje.

Instagram Nives Celzijus sa sestrom Mateom Zeljković i kćeri Taishom Drpić