Glumca Patricka Dempseyja (57) mnogi pamte po ulozi Dereka Shepherda u seriji 'Uvod u anatomiju'. Iako su ga mnoge žene godinama smatrale jednim od najzgodnijih glumaca, sada je to i potvrđeno. Časopis People dao mu je titulu 'najseksi muškarca na svijetu'.

'Bio sam u potpunosti šokiran i onda sam se počeo smijati. Kao 'Ovo je šala, zar ne?!'. Uvijek sam bio djeveruša', kazao je Patrick. Dodao je i kako je zaboravio na tu nagradu i nikad nije ni razmišljao o tome da će njega izabrati. Odmah je znao da će ga njegovi najmiliji zadirkivati zbog toga što su ga proglasili 'najseksi muškarcem na svijetu'.

Patrick Dempsey
Instagram 

Inače, Patrick je često punio novinske stupce zbog svog problematičnog ponašanja, a tome svjedoči njegova bivša supruga Rocky Parker koja je svojevremeno otkrila što joj je radio iza zatvorenih vrata.

'Dok smo bili na setu njegovog filma 'Can't Buy Me Love', pretukao me je jer je, kako je rekao, htio saznati kakav je osjećaj pretući ženu. Bolujem sad od artritisa u ruci na kojoj mi je tada slomio prst. Gurnuo me je u kombi i zatvorio vrata preko mog prsta', ispričala je Rocky 1994. godine na sudu kada su se razvodili.

Patrick Dempsey
Instagram Patrick Dempsey

Bili su u braku od 1987. do 1994. godine, a tek nakon razlaza para saznalo se za mračnu istinu o njihovom odnosu. Iako je tužbu za nasilje povukla u jednom trenutku, priznala je da je redovito išla kod psihijatra samo da bi mogla funkcionirati s njim.

'Redovito sam odlazila kod psihijatra dok sam bila u braku i pila sam antidepresive i druge lijekove kako bih mogla funkcionirati', rekla je. Rocky je inače preminula 2014. godine od raka pluća. Podsjetimo, Dempsey je od 1999. godine u braku s vizažisticom Jillian Fink te zajedno imaju troje djece.

Patrick Dempsey i Ellen Pompeo zajedno su glumili u 'Uvodu u anatomiju'
Instagram 

Naočiti Patrick nepodošljiv je bio i na setu serije, 'Uvod u anatomiju'. Dovoljno je reći da su ga doslovno 'ubili' u seriji koja ga je proslavila jer više nisu mogli trpjeti njegov teror. Vijest je šokirala obožavatelje serije, pogotovo kada su saznali detalje Dempseyjevog lošeg ponašanja koje je dovelo do toga da se kod mnogih u glumačkoj ekipi pojave mentalni problemi. Bivši izvršni producent James D. Parriott rekao je da Patrick 'terorizirao sve oko sebe'.

Više glumčevih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram Patrick Dempsey ima više od šest milijuna pratitelja na Instagramu koje uveseljava fotografijama.