Zvijezda 'The Cosby Showa', Lisa Bonet prošle godine je doživjela drugi razvod. Prije nego što je upoznala Jasona Momou s kojim ima dvoje djece i s kojim se rastala nakon 17 godina, glumica je bila pet godina u braku s pjevačem Lennyjem Kravitzom s kojim ima kćer Zoe.

Jason Momoa i Lisa Bonet zajedno su dobili dvoje djece
Profimedia 

Lisa danas puni 56 godina, a bila je 'kobna' za spomenute muškarce. Baš kao i Jason Momoa, i Lenny Kravitz se zaljubio u Lisu Bonet puno prije nego što ju je prvi put upoznao. U svojoj knjizi 'Let Love Rule' Lenny je opisao kako se osjećao kada je prvi put ugledao sliku Lise Bonet na naslovnici televizijskog vodiča. 'Oženit ću ovu curu' priznao je bliskom prijatelju.

Lenny Kravitz i Lisa Bonet zaljubili su se jako mladi.
Instagram 

S druge strane, i Lisin drugi suprug zaljubio se u nju još kad je bio dječak. Priznao je da je oduvijek znao da je ona prava osoba za njega.

'Još otkad sam imao 8 godina i vidio sam je na TV-u i viknuo: 'Mama, želim biti s njom'. Nisam joj to rekao dok nismo dobili dvoje djece, inače bih ispalo jezivo i čudno', rekao je jednom prilikom Momoa.

Lisa Bonet
Profimedia 

Lisa i Jason upoznali su se preko zajedničkih prijatelja 2004. godine u jednom jazz klubu u New Yorku. Od tog trenutka su bili nerazdvojni. 2007. su dobili kćer Lolu (16), a godinu dana nakon su dobili sina Nakoa-Wolfa (15). Lisa i Jason izgovorili su sudbonosno 'da' 2017. nakon 12 godina veze i to u privatnosti svojeg doma u Kaliforniji.

Lisa Bonet je femme fatale.
Profimedia 

Početkom 2022. su priznali da se razilaze, a mnogi za raspad njihove veze krive Amber Heard s kojom je Jason snimao Aquamana. Svojevremeno se pisalo i kako je Lisa ljubomorna jer Amber flerta s Jasonom, no ona nikad ni riječ nije rekla protiv nje. Američka glumica Lisa najpoznatija je po ulozi u seriji 'The Cosby Show', u kojem je glumila Denise Huxtable od 1984. do 1992. godine. 

Više o odnosu Jasona i Lise pogledajte u galeriji: 

Profimedia Jason Momoa nedavno je objavio na Instagramu da se razvodi od Lise Bonet.