Instagram model Gracie Bon ne prestaje šokirati javnost svojim nevjerojatno uskim strukom, ali i ogromnim bokovima i neprirodno velikom stražnjicom.

I dalje nije poznato je li se podvrgla plastičnim operacijama ili nije, no jasno je da njezina poveća stražnjica ima neprirodne dimenzije.

Ova 28-godišnjakinja redovito objavljuje zavodljive snimke i fotografije na kojima ističe bujne atribute pa je jasno da nema problema sa samopouzdanjem i da je česte kritike ne pogađaju.

Njezini videi postali su viralni te ih većina ima po par milijuna pregleda, a često objavljuje i provokativne fotografije u donjem rublju.

Njezine fotografija jasno naglašava nesrazmjer njezinog struka i bokova, a to je često predmet rasprava ispod njezinih objava. Mnogi je smatraju seksi i privlačnom, no nekolicina njezinih pratitelja se ne ustručava iskazati zgražanje nad njezinim tijelom u komentarima.

'Vulgarno, neproporcionalno i apsurdno', 'Imaš više plastike u sebi nego cijeli Atlantik', 'Imaš tako lijepo lice, zašto si si ovo napravila', 'Ne razumijem - je ovo stvarno ili je neki fotošop?', 'Mislim da ljudsko tijelo ne može prirodno ovako izgledati', samo su neki od komentara.

Nedavno je odlučila odgovoriti na kritike i ružne komentare hejtera, koje dobiva ispod svojih objava.

'Poruka mojim dragim hejterima: Dok ste vi zauzeti ismijavanjem mog tijela, ja sam zauzeta time što ga volim i osnažujem druge žene da učine isto. Moj uspjeh se ne mjeri veličinom mog tijela ili negativnim komentarima, već talentom i samopouzdanje koje zrači iz mene. Stoga slobodno kritizirajte dok moja guzica raste, a tako i moj bankovni račun', napisala je Gracie.