Pjevač Matija Cvek i pjevačica Nika Turkovićbili su u dugogodišnjoj vezi, a vijest o prekidu doznali smo u srpnju prošle godine od njihovog PR tima. Detalje prekida par nikad nije komentirao, no Cvek je nedavno progovorio o bivšoj djevojci.

Niku previše poštujem i kao osobu, i kao glazbenicu, i kao umjetnicu da bih ponovno otvarao tu temu. Žute naslove i žute članke o svemu tome nisam ni pročitao. Odbijam to’, rekao je za Jutarnji list.

Matija Cvek i Nika Turković su prekinuli zbog prevare
Instagram 

Iako su svi mislili da ovaj mladi glazbeni par živi pravu ljubavnu idilu, i njihovoj romansi došao je kraj. 'Niku Turković smatram jednom od najtalentiranijih umjetnica naših prostora. Predivna, uspješna, mlada žena koja svima može biti uzor i zvijezda vodilja. Imam sreće dijeliti život s takvom genijalnom personom', rekao je Matija jednom za Story.hr.

Podsjetimo, Matija Cvek i Nika Turković zaljubili su se tijekom sudjelovanja u HRT-ovoj glazbenoj emisiji 'A strana', a zajedno su bili nešto više od četiri godine.

Matija Cvek osvojio je porina za 'najbolji album godine'
Davor Javorović/PIXSELL 

Nika sada ima novog dečka, 26-godišnjeg bubnjara Zorana Zarubicu iz poznatog benda Buč Kesidi, a novopečeni par nedavno je uhvaćen u razmjenjivanju nježnosti na zagrebačkoj špici. S druge strane, brojni hrvatski mediji pišu da je Matija već neko vrijeme u vezi sa Zagrepčankom Miriam Cikron s kojom čeka dijete.

Više fotografija Matije i Nike u danima sreće pogledajte u galeriji.

Instagram (@matijecvek), Instagram (@nikaturkovic) Nika Turković i Matija Cvek upoznali su se na 'A strani'