Iako se danas rijetki pridržavaju starinskog pravila 'ništa prije braka', postoje slavne osobe koje su se toga itekako pridržavale i prvi put spavale s partnerom prve bračne noći. U nastavku vam donosimo popis poznatih koji su najprije izgovorili sudbonosno 'da', a tek onda bili intimni s partnerom. 

Kako Adriana Lima njeguje kosu
Felipe Ramales / Splash / Profimedia 

Adriana Lima i Marko Jarić

Jedna je od najljepših žena svijeta jednom prilikom izjavila da muškarac, koji je s njom u vezi, mora poštovati njezinu odluku. 'Seks je za brak. Ako nema poštovanja, to znači da me zapravo ne žele', rekla je manekenka Adriana 2006. godine. Tada je bila u vezi sa srpskim košarkašem Markom Jarićem za kojeg se i udala 2009. Zajedno su dobili dvije kćeri, Siennu i Valentinu, a razveli su se 2016. godine.

Jessica Simpson i Nick Lachey
Profimedia 

Jessica Simpson i Nick Lachey

'Nevinost može biti cool i seksi', izjavila je pjevačica Jessica za časopis People 2000.

Iako je tada bila u vezi s pjevačem i voditeljem Nickom Lacheyem, priznao je da nije lako poštovati njezinu odluku, ali da će to učiniti. Vjenčali su se 2002. godine, a četiri godine nakon, odlučili su se razvesti.

Lisa Kudrow i Michael Stern
Profimedia 

Lisa Kudrow i Michael Stern

Zvijezda 'Prijatelja' jednom je otkrila da joj je bila želja čuvati se za muškarca o kojem je maštala.

'Ne znam biste li me mogli opisati kao suzdržanu, ali ja sam razumjela što znači biti u strahu od seksa i vlastite seksualnosti. Čuvala sam se jer sam htjela zaslužiti muškarca o kojem sam sanjala', rekla je glumica koja se za Sterna udala kada je imala 31 godinu.

'Kada smo se vjenčali, znali smo da ne obećavamo vječnu ljubav jer to nitko ne može obećati. Umjesto toga, obećali smo sebi da ćemo raditi na svim eventualnim bračnim problemima koji iskrsnu', rekla je tada.

Miranda Kerr
Profimedia 

Miranda Kerr i Evan Spiegel

'Evan je vrlo tradicionalan muškarac. Ne smijemo, čekamo', rekla je australska manekenka Kerr.

Vjenčali su se 2017. godine, a veoma brzo nakon toga, obznanili su da očekuju prinovu.

Hailey i Justin Bieber na kavi
Profimedia 

Justin Bieber i Hailey Rhode Baldwin

Pjevač je priznao da je apstinirao od seksa sve dok se nije vjenčao s Hailey. 

'Bog ne traži od nas da se ne seksamo zbog njega jer on želi pravila i tako to. On kaže: ‘Pokušavam te zaštititi od toga da budeš povrijeđen i od boli.‘ Mislim da seks može uzrokovati mnogo boli. Ponekad se ljudi seksaju jer se ne osjećaju dovoljno dobro. Jer im nedostaju osobne vrijednosti. Žene to često rade, a momci isto. Želio sam se posvetiti Bogu na taj način jer sam stvarno osjećao da je za moju dušu tako bolje. I vjerujem da me Bog blagoslovio s Hailey kao rezultat toga. Postoje povlastice. Dobivate nagradu za dobro ponašanje', izjavio je pjevač.

Više o transformaciji Adriane Lime pogledajte u galeriji: 

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Profimedia Natečeno lice Adriane Lime