Davor Bilman svojedobno je objavio fotografiju svoje učeničke knjižice, kao i indeksa, na kojima možemo vidjeti kako je izgledao u mlađim danima, dok je studirao. Davor je tada imao tamnu kosu i gotovo je neprepoznatljiv, s obzirom na to da je već dugi niz godina ćelav.

'Za vas koji se smijete kada pričam o svojim iskustvima s kosom', napisao je Davor u opisu fotografije.

Podsjetimo, 47-godišnjeg diplomiranog ekonomista i vrsnog poznavatelja plesa već godinama gledamo kao člana žirija u showu 'Supertalent' na Novoj TV. Uvijek intrigira svojom staloženošću, komentarima natjecatelja, sitnim podbadanjima s kolegicama Majom Šuput Tatarinov i Martinom Tomčić Moskaljov.

'Nastojim obuzdati bijes, ali se dosta uzrujam u sebi. Siguran sam da će većina ljudi reći da nisam najugodniji u komentarima, da čak i tišina može biti takva. Smatram da nisam neugodan. Govorimo li o poslu i komunikaciji, realan sam i direktan. Iz svog kuta gledanja. A što se tiče privatnog momenta, najteže se kontroliram u prometu', kazao je Bilman za novi broj magazina Story.

Maja Šuput i Davor Bilman
Instagram 

Bilman inače rijetko govori o svom ljubavnom životu. Poznato je samo da je godinama u vezi s liječnicom Majom Gačić te da imaju plesnu školu. 'Dobro sam je skenirao, osvojila me dragom strogošću. Uz fizički izgled, naše zajedničke stvari i osobnost koja uvijek može iznenaditi', rekao nam je ranije.

Više Davorovih fotografija pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert, Instagram Davor Bilman