'Pamtit ću ovih šest godina kao najljepše glazbeno i životno iskustvo, tu i tamo možda pustiti još koju suzu, ali vrijeme je da svoju glazbenu priču nastavim sama. Bilo je samo pitanje trenutka kad ću se odlučiti na ovaj korak. Izlazim iz pratećeg benda Matije Cveka - The Funkensteins i to obilježavam solo singlom 'Dodir', izjavila je nedavno Lara Demarin.

Lara je s Matijom Cvekom i bendom The Funkensteins surađivala od 2018. godine i bila je dio cijelog putovanja kroz sve faze stvaranja i zajedničkog muziciranja sve do posljednjeg albuma 'Vile se ovdje igraju' čija je i koautorica uz ostale članove benda. Nastupala je na brojnim velikim pozornicama diljem regije, a za pjesmu 'Ne moram ni ja' kao dio The Funkensteinsa zaslužila je nominaciju za Porin u kategoriji 'Najbolja izvedba grupe s vokalom'.

Lara Demarin
promo 

Paralelno je radila i na izgradnji svoje solo karijere, a sada je konačno došla do faze kad se u potpunosti može posvetiti vlastitoj glazbi. Nova faza počinje novom sjajnom pjesmom 'Dodir' čiji je zadatak nadmašiti prošlu uspješnicu 'Ne dam ti da znaš' koja se više tjedana zadržala pri vrhu hrvatskih glazbenih top ljestvica.

Pjesma 'Dodir' nastala je prije dvije godine, a inspirirana je stvarnim događajem. Autor glazbe je Larin brat Luka Demarin, a tekst potpisuju zajedno. Produkcijska kuća Performer Point pod palicom Igora Drvenkara i Darija Mihića dala je pjesmi onaj pravi R’n’B štih koji prati Larin izričaj uz sjajni aranžman na kojemu je sudjelovao Tin Švegović.

Inače, Lara dolazi iz Pule, a na Instagramu je prati više od tri tisuće ljudi. Najčešće objavljuje fotografije s nastupa, putovanja i različitih izlazaka. Čest gost njezinog Instagram profila je brat Luka, s kojim je vrlo bliska, a surađuju i poslovno.