Prošli tjedan u medijima je odjeknula vijest da Matija Cvek ima novu djevojku, s kojom čeka prinovu.

Mnogi su se tada prisjetili njegove četverogodišnje veze s Nikom Turković, a za njihov prekid doznalo se u srpnju 2022. godine.

Matija Cvek osvojio je porina za 'najbolji album godine'
Davor Javorović/PIXSELL 

Sada je pjevačica objavila fotografiju na kojoj joj društvo pravi naš poznati glazbenik. Riječ je o Luki Nižetiću, a on i Nika okinuli su selfi dok su se grlili. Mlada glazbenica nosila je sunčane naočale u obliku srca.

Nika Turković i Luka Nižetić na eventu.
Instagram 

Inače, Matija je više od godinu dana zaljubljen u samozatajnu Zagrepčanku Miriam Cikron, s kojom će na proljeće dobiti dijete

Popularni domaći glazbenik pozirao je s brošurom o trudnoći i tako potvrdio sve glasnija šuškanja da će uskoro prvi put iskusiti čari roditeljstva.

Cvek je objavio fotografiju na svom Instagram profilu kako čita brošuru 'Trudnoća', a u opis dodao 'Za glupane'.

Inače, Miriam je koautorica ilustracije za njegov posljednji album. Ono što se o njoj zna jest da je završila Prehrambeno-biotehnološki fakultet.

Miriam Cikron
Linkedin 

Matija je nedavno za Story otkrio je li lakše biti u vezi s osobama iste struke. 'Kada se ljudi nađu, nema lakše ili teže veze. Jednostavno su se našli i to je eksplozija energije i magnetizma koja više ne postavlja nikakve uvjete i postoji unatoč svim preprekama koje joj se mogu naći na putu.'

Nika Turković u vezi je sa Zoranom Zarubicom
Story Press 

Nika je pak prošle godine fotografirana na ulicama Zagreba kako razmjenjuje nježnosti s jednim mladićem.

Nisam zaljubljena, ne znam odakle ste to čuli', rekla je za magazin Story kada smo je nazvali, već tada znajući da ima novog dečka, bubnjara Zorana Zarubicu iz poznatog benda Buč Kesidi.

No šetajući središtem hrvatske metropole, nije smogla skriti emocije prema novom odabraniku pa na potvrdu da je ponovno zaljubljena nismo morali dugo čekati.

Nika Turković i Zoran Zarubica
Story Press 

Upitali smo Zorana za komentar o njihovoj vezi. 'Pozdrav, privatni život ne komentiram', kratko je rekao za Story.hr.

Instagram NIKA TURKOVIĆ