Aleksandra Prijović (28) u srijedu će održati posljednji od svojih pet koncerata u zagrebačkoj Areni, a obožavatelji ne prestaju pričati o četvrtom koncertu koji je bio u ponedjeljak. Na svakom koncertu imala je uvažene glazbene goste, a u ponedjeljak su joj došle Jelena Rozga (46) i Lepa Brena (63).

jelena rozga, lepa brena, aleksandra prijović
Marko Lukunic/PIXSELL 

Rozga i Aleksandra bliske su prijateljice već nekih pet, šest godina, o čemu javnost baš i nije bila upoznata, tako da je Jelena pretpostavljala da će je Prijović pozvati da zapjeva na njezinu koncertu.

'Ona je divna. Volimo zajedničke večere, nešto fino popapamo i ćakulamo. Da, očekivala sam poziv. To je bio prirodan slijed događaja, s obzirom na to da smo stvarno dobre. Samo je trebalo naći slobodan dan i to je bio ponedjeljak', ispričala je Jelena za 24sata. Na koncertu je zapjevala 'Ginem', 'Minus i plus' i 'Dani su bez broja', a oko pjesama su se vrlo brzo složile. 

Aleksandra Prijovic
PETAR ALEKSIĆ/KURIR 

'Aleksandra i ja smo se dogovorile u doslovno tri minute. Hoćemo ovo, hoćemo ono... Toliko je pjesma mojih koje Aleksandra voli pa je bio velik izbor. Bilo je čak hoćemo 'Opijum' ili 'Suze biserne'. Na kraju smo se odlučili za ove tri. Nema greške, publika je super reagirala na svaku', dodaje. Rozgi se svidjela Aleksandrina 'Devet života', a nije isključila ni mogućnost snimanja pjesme s Prijović, s kojom bi rado surađivala. Jelena je ispričala da se, čim se popela na binu, prisjetila svog koncerta u Areni Zagreb u prosincu prošle godine. 

Jelena Rozga, Aleksandra Prijović
Marko Lukunic/PIXSELL 

'Ali ovo je puno lakše, kad si gost. Baš su svi bili šokirani kako sam bila cool, inače imam tremu. Odgovornost uvijek postoji, ali imaš tri pjesme pa je lakše. Mogu misliti kako je Aleksandri bilo, sve sam to prošla', pojasnila je za 24sata. Aleksandra je rekorderka po broju rasprodanih Arena u Zagrebu jer nikome nije pošlo za rukom rasprodati ih pet uzastopce. Ipak, dio njezinih obožavatelja se naljutio jer smatraju da je četvrti koncert trajao pola sata duže od ostalih, a i imao je 'najjača' imena što se tiče gostiju. 

Aleksandra Prijović u odijelu Alexandera McQueena
IM Live Production 

'Nije baš ispalo fer prema nama koji smo kupili karte za prvi koncert. Ne želim ulaziti u izbor gostiju niti sam ja kupila kartu zbog njih, ali činjenica je da je prvi koncert trajao najkraće, a za njega su većinom karte kupili oni najvjerniji koji te stvarno vole i slušaju i to pola godine prije koncerta', prigovorili su joj. Aleksandra je u Zagrebu provela tjedan dana, spavala je u luksuznom hotelu u centru grada, za koji je iskeširala oko 17.000 eura

Atmosferu na koncertima Aleksandre Prijović pogledajte u galeriji: 

Igor Soban/PIXSELL Koncerti Aleksandre Prijović