Glumac Hugh Grant (63) nedavno se pojavio u javnosti na svjetskoj premijeri dječjeg mjuzikla 'Wonka' u Londonu. Komad je snimljen po knjizi 'Charlie i tvornica čokolade' Roalda Dahla, a tom prilikom se na crvenom tepihu okupila ekipa sa seta.

Hugh Grant
Hugh Grant Exclusive - 73rd British Academy Film Awards, Ceremony, Royal Albert Hall, London, UK - 02 Feb 2020, Image: 496123028, License: Rights-managed, Restrictions: EXCLUSIVE - Premium Rates Apply. Please call your account manager for pricing., Model Release: no, Credit line: Guy Levy/BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glavnu ulogu imao je Timothée Chalamet (27), koji je bio Wonka, a Hugh je igrao okrutnog čovječuljka Oompu Loompu visokog tek pola metra. Zato je redatelj Paul King koristio posebnu tehnologiju snimanja pokreta. Umanjio je Grantovo tijelo, a glumac je iskreno rekao kako mu je ovo snimanje bilo 'apsolutno grozno iskustvo'.

Hugh Grant
Profimedia 

'Nisam mogao više mrziti cijelu stvar. Kamera na glavi je bila poput krune od trnja, vrlo neugodno. Napravio sam veliku frku oko toga. Zaista sam mrzio to snimanje. I iskreno, sve ono što sam napravio sa svojim tijelom bilo je užasno i sve je to zamijenjeno animacijom', pojasnio je glumac. Osim toga, ispričao je da nema ništa protiv Wonke i redatelja Kinga pa otkrio u čemu je zapravo problem: 

Hugh Grant
Profimedia 

'Već pomalo mrzim snimati filmove, no kako imam puno djece, trebam novac i moram raditi', rekao je glumac, koji je s 50 godina dobio prvo dijete, a u narednih osam je s dvije žene dobio ukupno petero djece.

Hugh Grant i Anna Elisabet Eberstein
Profimedia 

Hugh je osvojio TV producenticu Annu Elisabet Eberstein 2012. godine, a sudbonosno 'da' izgovorili su 2018. Dobili su troje djece, a s Tinglan Hong glumac je dobio sina i kćer. Zanimljivo je to da je samo tri mjeseca nakon što je s Annom dobio dijete, dobio dijete i s Tinglan. To je značilo da su Tinglan i Anna bile trudne u isto vrijeme, svega nekoliko mjeseci razlike. Čini se kako Anni nije smetalo to što bi Hugh s vremena na vrijeme zaboravio da je s njom u vezi. 

Osim lijepih žena, glumac voli i skupocjene aute, a više o tome pogledajte u galeriji:

Profimedia Hugh Grant i Ferrari