Danijela Dvornik s pratiteljima na društvenim mrežama nerijetko dijeli detalje iz privatnog života, a ovog puta na svom je Instagram storyju podijelila isječak iz poznatog filma 'Groznica subotnje večeri' u kojem glumac John Travolta izvodi legendarne plesne pokrete u disco klubu.

'Mislim da sam 3 puta gledala ovaj film u kinu kada je izašao, da bi zapamtila korake koje sam vježbala kući', napisala je.

Danijela Dvornik
Instagram 

Inače, Danijela ne krije koliko joj godi život na Braču, a nedavno je otkrila da upravo ondje planira provesti i nadolazeće blagdane. Kako kaže, ove godine ne računa na društvo.

'Nadam se da ću sutra biti na svom otoku, tamo gdje je sve po mom. I jedva čekam da ujutro otvorim svoje škure i zamiriše kava kuhinjom. Moram i kuću malo srediti u blagdansko ruho, jer ove blagdane ću provesti sama jer smo se svi raštrkali na sve strane. Možda ipak netko uleti u zadnji tren (a sigurno hoće) ali iskreno, nije ni to loše koji put... Bez stresa i bez kupovanja, kuhanja i ostalih ludovanja', napisala je.

Ubrzo je pokazala i kako je preuredila dnevni boravak svoje kuće na Braču, kojeg je uredila je birajući svijetle i neutralne tonove. Tako je uz sive zidove kombinirala bijeli namještaj, bijeli dvosjed i policu, a sada je otkrila što joj je nedostajalo: 'Vratila sam malo boje na zid. Falilo mi je.'

Danijela Dvornik
Instagram 

Više fotografija Danijele Dvornik, pogledajte u galeriji:

Instagram Danijela Dvornik