Nakon što je Story ekskluzivno doznao da se razvode Tia i Mario Mamić nakon nešto više od šest godina braka, odlučili smo se prisjetiti njezinih modnih kombinacija kojima bi na zagrebačkoj špici uvijek plijenila pažnju. 

Modne kombinacije Tije Mamić
Marko Lukunić/PIXSELL 

Često je pratila što nose modni trendseteri i znala je odlično spajati trendi komade s onim klasičnima. Tako je nosila popularni 'teddy prsluk-kaput' brenda Max Mara uz koji bi iskombinirala dizajnersku torbicu od brušene kože brenda Bottega Veneta, a riječ je o modelu Chain Cassette u smeđoj boji. Pozornost bi znale ukrasti žute čizme do koljena na vrlo tanku petu. 

Tia Mamić
Robert Gašpert 

Tia je velika ljubiteljica ženstvenih krojeva i uzoraka pa smo je tako znali vidjeti u raznim elegantnim modnim kreacijama. Na traperice bi odjenula košulju zanimljivog kroja, a preko je nosila elegantni baloner.

Modne kombinacije Tije Mamić
Story 

Vidi se da je uskoro bivša gospođa Mamić veliki fan Max Marinih proizvoda jer je u više navrata ulovljena kako nosi vrećice s potpisom tog brenda, ali i na sebi najčešće nosi upravo kapute te marke. Osim onog teddy prsluka, Tia ima i kapute u tom stilu, i to u ružičastoj i smeđoj boji.   

Tia Mamić i Mario Mamić na zagrebačkoj špici
Story arhiva 

Tiju smo znali vidjeti i u potpuno jednobojnim kombinacijama. Tako je znala sa suprugom Marijem prošetati Cvjetnim Trgom, a iz mase se izdvojila upravo monokromatskim bijelim izdanjem s elegantnim šeširom. Izgledala je kao 'milijun dolara', a sve je upotpunila Chanel torbom pepito uzorka.

Tia Mamić
Snimio čitatelj 

Tia i Mario vjenčali su se 2017. godine, a par nikada nije javno govorio o svojoj vezi i zajednički trenuci u javnosti vrlo su rijetki. Oboje iza sebe imaju brakove te djecu.

undefined
Instagram 

Više o Tiji i Mariju pogledajte u galeriji: 

Story Tia i Mario Mamić