Vesna Dragojević gostovala je u Giulijanovom večernjem showu na Radio Dalmaciji te se otvorila o svojoj mladosti, glazbenom ukusu, ali i vlastitoj karijeri.

'Ja sam završila srednju medicinsku školu i radila dvije godine na dispanzeru, a onda sam dobila priliku za premještaj u dječju bolnicu za asmatičare, u Cavtatu. Kad su oni tamo vidjeli moje ocjene, odmah su mi dali priliku za specijalizaciju za laboranta, kasnije sam imala plaću višu nego moji majka i otac zajedno', kazala je Vesna.

Oliver Dragojević i Vesna Dragojević.jpg
Story arhiva 

Ispričala je i kako ju je Oliver pratio po Stradunu kad mu je zapela za oko, iako je tada imao curu.

'Bila je jedna Jelena, ja je znam! On je svaki dan mijenjao te ženske... On s njom ispod ruke, a ide za mnom. A to je trajalo sigurno desetak dana. I jedan dan, sjedi on u gradskoj kavani s ovim jednim redikulom, i kaže mi: ‘Šinjorina, vi ste meni nešto poznati!‘ A kažem ja njemu: ‘Znaš me, jer si mi iza leđa već deset dana', ispričala je kroz smijeh Vesna.

Vesna Dragojević o suprugu Oliveru Dragojeviću na godišnjicu njegove smrti.jpg
Jadran Babić 

Otkrila je i kako na Facebooku ima udvarača. 'Ja ne volim društvene mreže, iako sam demokratična i nisam staromodna, ali ja bi to sve ukinila. Nevjesta mi je otvorila Facebook onda kad je Oliver bolovao, trebalo mi je zbog nekih doktora iz Amerike. Ali malo sam ja to koristila, jednom u tri mjeseca. Ma ne čitam ja ni portale, ni vijesti... sve me to uznemirava.

U inbox su mi počeli slat neke bračne ponude, pa više tamo ne iden! Ne otvaram Facebook, ne javljam se više nikome. Jedan se javlja, različita imena, a uvijek ista slika, ma nisam ja blesava', kazala je Vesna.