Obožavatelji glumca Brucea Willisa (68) ne prestaju tugovati zbog toga što mu je zdravstveno stanje sve lošije. Bolest je naglo napredovala pa se obitelj i bližnji boje kako će još vrlo kratko živjeti. 

Bruce Willis ima demenciju
Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

'Gotovo je, čim su rekli da se pogoršalo', komentiraju na društvenim mrežama. Izvor za strane medije je komentirao nedavno kako Bruce ima dobrih i loših dana, ali u posljednja dva mjeseca bilo je puno više loših dana nego dobrih.

Bruce Willis ima demenciju
Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

O njegovim problemima sa zdravljem je progovorio i Glenn Gordon Caron, koji je posjetio Brucea. 

'Moj osjećaj je da on samo prve tri minute razgovora zna tko sam. Ne priča više, nekada je bio strastveni čitač, a sada je od toga odustao. Sve te jezične vještine više mu nisu dostupne. Kad ste s njim, znate da je on Bruce i zahvalni ste što je tu, ali nema u njemu više radosti življenja', rekao je.

Bruce Willis ima demenciju
Profimedia 

S bivšom suprugom Demi Moore, s kojom je glumac bio od 1987. do 2000., ima tri kćeri: Rumer (35), Scout (32) i Tallulah (29). One se s njime nastoje družiti što je češće moguće. Bruce je u travnju ove godine postao djed, a da mu je dijagnosticirana demencija i afazija, javnost je doznala u ožujku ove godine. Odmah je rečeno kako se Willis povlači iz svijeta glume. 

Bruce Willis ima demenciju
Instagram 

'Frontotemporalna demencija okrutna je bolest za koju mnogi od nas nikad nisu čuli, a može pogoditi svakoga. Za ljude mlađe od 60 to je najčešći oblik demencije i raširenija je nego što mislimo jer za dijagnozu nekad trebaju godine. Danas je još neizlječiva, za što se nadamo da će se promijeniti u narednim godinama. Kako Bruceovo stanje napreduje, nadamo se da će medijska pažnja podići svijest o bolesti koju treba više istraživati', rekli su članovi obitelji u priopćenju. 

Bruce Willis ima demenciju
Profimedia 

Bruce je trenutačno u braku s Emmom Heming (45), s kojom se vjenčao 2009. i imaju dvije kćeri, Mabel (6) i Evelyn (4). 

Više o glumcu pogledajte u galeriji: 

Instagram Obiteljske fotografije Brucea Willisa