Najveselije doba u godini je pred nama, a s obzirom na to da najčešće na blagdane rade, ispričali su kakvi su im planovi za ovaj Božić. 

Indira Levak 2019
Instagram 

'Prošli Božić sam pjevala, bila sam na pozornici, ali ove godine sam odlučila da ću ipak Božić provesti u okruženju svojih najmilijih. A to možeš zamislit kako je. Uistinu toplina doma, pjesma, veselje, smijeh, glavna sam šefica po pitanju blagdanskog stola. Na Badnjak će biti posni dan, to je kalorijski siromašniji menu neka ribica i neki bakalar, a za Božić će biti raspašoj', ispričala je Indira Levak za InMagazin

Miroslav Škoro i Kim Ann Škoro u braku su 34 godine
Goran Čižmešija 

Miroslav Škoro rekao je kako je kod njih već tradicionalno 25.12. na meniju 'zrakoplovstvo', odnosno purica, a za Novu godinu jedan specijalitet. 

'Za Novu godinu volimo konzumirati nešto što ruje prema naprijed, znači odojak rekli bi mi prase', otkrio je pjevač, u čijem je domu 12. mjesec poseban, jer tada slave i rođendan kćeri Ivane. 

ZFR38919.jpg
Zvonimir Ferina 

Snježana Schillinger će zato blagdane provesti u Švicarskoj, kod suprugove kćeri.

Marko Tolja odmarat će se tek u siječnju, kada će s obitelji ići na skijanje.  

Kako naši poznati slave Božić 2023?
promo 

'Prosinac je meni uvijek, odnosno adventski dio godine, je meni najaktivniji u godini, imam u mjesec dana 15-16 svirki, koncerata i naravno da su svi na svim krajevima Hrvatske', kaže Tolja. A frontmen Parnog Valjka nema vremena na odmor jer stalno imaju koncerte. Otkako se pridružio bendu, Igor Drvenkar naučio je živjeti tim tempom.

Kako naši poznati slave Božić 2023?
YouTube Ljubavna, Parni Valjak i Igor Drvenkar

'Blagdane se uvijek trudim slaviti u krugu obitelji iako sumnjam da ću to ove godine uspjeti jer smo krcati koncertima, vjerujem da ću u doba najljepših blagdana biti negdje u kombiju putovati na koncert', kaže Igor.

Zato se Katarina Baban planira samo ušuškati pod deku uz okićen bor. 

Katarina Baban
Robert Gašpert 

'Druge nekakve projekte i stvari koje sam radila baš osjetim sad krajem godine da sam baš umorna, živim za Božić ove godine i jedva čekam praznike, napravit ću si baš praznike i onda nakon Nove godine krećemo dalje', zaključuje. 

Više o glumici Katarini pogledajte u galeriji: 

Dora Barker, Instagram Katarina Baban